"Grammy" kauna zāle. Madonna parāda pliku dibenu, dizainere ierodas treniņtērpā. FOTO
Madonna, Džoja Villa, Farels Viljamss ar sievu Helēnu Lasičanu un Rianna.
Slavenības
2015. gada 10. februāris, 17:37

"Grammy" kauna zāle. Madonna parāda pliku dibenu, dizainere ierodas treniņtērpā. FOTO

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna uz sarkanā paklāja parādījusi pliku dibenu, dziedātāja un modele Džoja Villa „ievīstījusies” oranžā tīklā, ko grūti nosaukt par kleitu, dizainere Helēna Lasičana atnākusi treniņtērpā, bet popzvaigzne Rianna uzvilkusi tik apjomīgu kleitu, ka tikko spēja to noturēt. Nosauktas „Grammy” balvu vakara sliktāk ģērbtās slavenības.

Popmūzikas karaliene Madonna pērn augustā nosvinēja 56. dzimšanas dienu, bet viņas augums aizvien ir kā astoņpadsmit gadus jaunai meitenei. Neviens neapšauba, ka mūziķe savam vecumam izskatās vairāk nekā lieliski. Tomēr šķiet, ka popdīva jūt neizsīkstošu vēlmi pašapliecināties vēl un vēl. Ar pliku dibenu viņa „bruģēja” ceļu pretī slavai un pusplika gorās aizvien. Kad astoņpadsmit gadus vecā itāliete Madonna Luīze Veronika Čikone no mazpilsētas ieradās Ņujorkā, lai veidotu dejotājas karjeru, viņa kaila pozēja fotogrāfiem, lai nopelnītu naudu pārtikai un dzīvokļa īrei. Astoņdesmitajos gados popdīva šokēja tā laika sabiedrību, izejot uz skatuves Žana Pola Gotjē darinātajos tērpos, kas līdzinājās apakšveļai. Daudzi aizvien labi atceras konusveida krūšturi, kas ierindots jau popkultūras „zelta fondā”. Deviņdesmitajos gados dīva izdeva grāmatu „Sex”. Bet pirms pāris gadiem četru bērnu mamma, kurai jau bija pāri piecdesmit, uz skatuves rādīja kailas krūtis un dibenu. Arī aizvadītajā svētdienā „Grammy” balvu vakaram popzvaigzne bija izvēlējusies tērpu, kas labi parāda viņas nevainojami veidoto augumu. Madonna bija ģērbusies stilizētā spāņu matadora tērpa. Kādā brīdi soļojot pa sarkano paklāju un esot pasaules preses fotogrāfu uzmanības centrā, bravūrīgā koķete pacēla miniatūro svārciņu aizmugurējo daļu, parādot, kas viņai ir zem tā...

Mūziķis Farels Viljamss uz balvu vakaru ieradās kopā ar sievu – modeli un dizaineri Helēnu Lasičanu. Daudzos neizpratni radīja stila lietpratējas apģērba izvēle. Līdzās Farelam, kurš bija tērpies žaketē un pusgarajās biksēs, sieviņa Helēna pozēja piegulošā treniņtērpā un augstpapēžu laiviņās.

Sliktāk ģērbto skaitā ierindojusies arī dziedātāja un modele Džoja Villa. Viņas oranžo tīklam līdzīgo ietērpu pat grūti nodēvēt par kleitu. Viņas tērps nosaukts par dīvaināko „Grammy” balvu vakarā. Džoja krūšu galus bija aizklājusi ar uzlīmēm, bet pati ģērbusies tikai stringu biksītēs, kas darinātas no mežģīnēm. Skatītājiem viņas tērps atgādinājis sniegu norobežojošo tīklu. 100 metru rulli varot nopirkt par 30 dolāriem.

Dziedātāja Rianna parasti izvēlas pikantus tērpus, kas atsedz daudz kailas miesas. Taču ne šoreiz. Šā gada „Grammy” balvu vakaru barbadosiešu dziedātāja apmeklēja neizsakāmi apjomīgā rozā kleitā, ko darinājis zīmols „Giambattista Valli”. Rianna uz sarkanā paklāja ieradās ar nelielu nokavēšanos un bija acīmredzams, ka viņai grūti noturēt smago tērpu. Popzvaigzne ik pa brīdim vilka to uz augšu, lai kleita nodevīgi neatsegtu par daudz.

Sarunā ar Raienu Sīkrestu uz sarkanā paklāja, Rianna atzina, ka šo tērpu ieraudzījusi „internetā un tūlīt pat iemīlējusies”.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press