Aļona Ostapenko žilbina luksusa zīmolos un rotaslietās. Cik maksā mūsu tenisa zvaigznes stils?
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ir izpelnījusies mediju un fanu uzmanību ne tikai ar saviem sasniegumiem laukumā, bet arī ar šiko stilu ārpus korta.
Slavenības
2024. gada 22. marts, 06:36

Aļona Ostapenko žilbina luksusa zīmolos un rotaslietās. Cik maksā mūsu tenisa zvaigznes stils?

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ir izpelnījusies mediju un fanu uzmanību ne tikai ar saviem sasniegumiem laukumā, bet arī ar šiko stilu ārpus korta.

Sportistes spožās karjeras laikā Aļona uzvarējusi vienā no "Grand Slam" sērijas turnīriem – 2017. gadā Francijas atklātā čempionātā –, kā arī virknē citos Sieviešu tenisa asociācijas turnīros, kopumā nopelnot 13,5 miljonus eiro. Arī šā gada pirmie mēneši bijuši veiksmīgi, proti, Aļona uzvarējusi divos turnīros un iekļuvusi Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu finālā. Šie panākumi ļāvuši 26 gadus vecajai sportistei papildināt bankas kontu vēl par nepilniem 600 tūkstošiem eiro.

Kā jau katrai veiksmīgai sportistei, arī Aļonai bijušas dāsnas sadarbības ar sporta apģērbu un citu preču ražotājiem. Jāpiebilst, ka viņai daudzus gadus ir bijis līgums ar "Adidas", kas viņai sagādāja sporta tērpus, un līdzīgi līgumi noslēgti arī citām sporta zvaigznēm, tāpēc dažkārt gadījies, ka Aļona un viņas pretinieces spēlējušas vienādās kleitās. Šādi bija jau pieminētajā Francijas atklātā čempionāta finālā, kurā mūsu sportiste uzvarēja rumānieti Simonu Halepu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nevēlēšanās būt kā daudzām citām ir viens no iemesliem, kāpēc Ostapenko beidzamajos gados izvēlas iziet laukumā savas draudzenes Danielas Kočetkovas zīmola "DK One" darinātos tērpos, kuru tapšanā ar idejām piedalās arī sportiste pati. Savukārt ārpus laukuma Aļona ir redzama pasaulslavenu luksusa zīmolu – "Louis Vuitton", "Valentino", "Dior" ­– jaunāko kolekciju tērpos un ar modes namu "Hermès", "Chanel", "Fendi", "Prada" aksesuāriem. Meiteņu labākie draugi esot dimanti, un Ostapenko ir viena no tām meitenēm, kurai ausīs un uz rokām parasti mirdz vairāku desmitu tūkstošu vērtas rotaslietas, piemēram, rokassprādzes no "Van Cleef&Arples" (cena – vairāk nekā 6000 eiro par katru!) un "Rolex" zīmola "Cosmograph Daytona" pulkstenis vienistabas dzīvokļa vērtībā, radīts no 18 karātu zelta un dārgakmeņiem ciparnīcā.

Dubaijā šā gada februārī

Tērpa un aksesuāru vērtība – vairāk nekā 50 000 eiro

Pēc ļoti veiksmīga gada sākuma Austrālijā un Eiropā Aļona devusies uz Tuvajiem Austrumiem, Dubaiju, kur norisinājās prestižs turnīrs. Sportiste gan šoreiz tālu netika, toties varēja izbaudīt vietējo nakts dzīvi un izrādīt savu neatkārtojamo stilu "Instagram". Šajā soctīklā Aļonas ierakstiem seko 195 000 lietotāju.

"Louis Vuitton" kleita – 4243 eiro

"Prada" somiņa – 3459 eiro

"Loro Piana" kurpes – 945 eiro

"Rolex" pulkstenis – 33 205 eiro

Rokassprādze "Van Cleef & Arples" – 5600 eiro

Parīzē 2023. gada maijā

Parīzes šiks Ostapenko gaumē par 4500 eiro (neskaitot rotaslietas)

Pērn Parīzē viņa devās pastaigā vasarīgā baltā kleitiņā, kuru papildinājusi ar vienu no mīļākajām "Van Cleef" rokassprādzēm, vairākiem gredzeniem un "Rolex" pulksteni.

"Prada" saulesbrilles – 479 eiro

"Twin Set" kleita – 200 eiro

"Fendi" somiņa – 3459 eiro

Maurīciju salā 2023. gada novembrī

Pludmales tēls – ap 1500 eiro

Pirms tenisa sezonas sportiste krāja spēkus un vienlaikus trenējās Indijas okeāna kūrortā Maurīcijas salā. Tenisiste atrādīja faniem augumu košā "Agent Provocateur" peldkostīmā. Savu pludmales tēlu Aļona papildināja ar franču modes nama "Dior" rozā galvassegu un itāļu zīmola "DSquared2 Icon" modeļa saulesbrillēm. Ausīs mirdzēja dimanta auskari.

Galvassega "Dior" – 820 eiro

Peldkostīms "Agent Provocateur" – 465 eiro

Saulesbrilles "DSquared2" – 245 eiro

Kūrortā luksusa “pidžamā”

Turpat Maurīcijā Aļona izgāja sabiedrībā tērpā, kas pirmajā acu uzmetienā izskatās kā nakts tērps, taču patiesībā ir viens no beidzamo gadu modes kliedzieniem. Līdzīgas “pidžamas” sabiedrībā redzētas daudzām slavenībām – arī aktrisei Andželīnai Džolijai, kura bija izvēlējusies "Valentino" tērpu, līdzīgu tam, kāds ir mugurā Aļonai šajā "Instagram" publicētajā bildē. Tērpa cena varētu būt ap 1800 eiro.

"Prada" somiņa – 3459 eiro

"Hermès" apavi – 650 eiro

Dzintaru koncertzālē 2022. gada augustā

Vasaras brīvdienu tēls ap 10 000 eiro (tostarp apavi un rotaslietas)

Tajos retajos brīžos, kad Aļona vasarā ir Latvijā, viņu var satikt Jūrmalā, baudot koncertus Dzintaru koncertzālē. Viņa parasti izvēlas košus un pamanāmus tērpus un aksesuārus, piemēram, ikonisko franču modes nama "Hermès Birkin" somiņu, kas ir katras īstenās modes dāmas sapnis. Aļona savējo, kā redzams viņas Instagram profilā, ir jau piepildījusi. Šādu somiņu cena atkarībā no izvēlētās ādas un furnitūras sākas no 3500 un var sasniegt pat vairākus simtus tūkstošus eiro.

"Valentino" blūze – 1742 eiro

"Valentino" bikses – 1438 eiro

Somiņa "Hermès" – ap 4000 eiro