foto: Publicitātes
Rūta Dvinska aicina samīļot topošās māmiņas
Rūta Dvinska.
Slavenības
2024. gada 28. janvāris, 05:50

Rūta Dvinska aicina samīļot topošās māmiņas

Žurnāls "Kas Jauns"

TV un radio personība Rūta Dvinska, kas ir trešā bērna gaidībās, aizvadītajā nedēļā pēdējoreiz novadīja laika ziņas un pārtrauca darbu radio, lai dotos dekrēta atvaļinājumā.

Lai gan TV ekrānā un soctīklos publiskotajās bildēs Rūta Dvinska ar savu lielo māmiņas punci izskatās enerģijas pārpilna un starojoša, žurnālam "Kas Jauns" viņa atzīst, ka gaidību laiks tuvojas izskaņai un viņa nebūt nejūtas tik spēka un neizsmeļamas jaudas pārpilna, kā varbūt no malas liekas.

Neapšaubāmi, tādu iespaidu Rūta nesen radīja radiostacijas "Star FM" publiskotajā jestrajā video, kur viņa ar vīru sporta žurnālistu Kasparu Dvinski radio studijā draiski dejo mūzikas pavadījumā, kopīgo dancošanu noslēdzot ar koķetu sabučošanos.

Raugoties uz Rūtu, nudien šķiet, ka viņa ir apburošākā, pašpārliecinātākā un laimīgākā topošā mamma uz planētas. Taču, kā atzīst Rūta, ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās. Pirms dažām dienām viņa sociālajā platformā "Instagram" nāca klajā ar atzīšanos, ka trešā grūtniecība viņai emocionālā ziņā ir vissarežģītākā. “Kā katrs bērniņš ir citāds un atšķirīgs, arī grūtniecības ir ļoti dažādas. Šī spiež uz visām visemocionālākajām pogām. Tagad apzinos, kādā eiforijā aizvadīju pirmo grūtniecību un cik ļoti vēl nebiju atjēgusies otrajā. Ir jau arī fiziski grūti (visticamāk, daudz grūtāk nekā iepriekšējās reizes), bet to ir kaut kā pat salīdzinoši viegli izdzīvot, jo te palīdz apziņa, ka tas tik ātri paiet.”

“Ja jums tuvumā ir kāda māmiņa gaidībās ne pirmo reizi, nedomājiet, ka “šī jau nav pirmā reize, viņa šim ir gājusi cauri”. Samīļojiet, ļoti iespējams, viņai ir daudz grūtāk nekā citas reizes,” aicina Rūta Dvinska, kura ar vīru Kasparu vasarā atzīmēja kāzu septīto gadadienu. Abi audzina divas meitas Grietu (6) un Doru (4), un jau drīz viņi sagaidīs pasaulē trešo mazuli.