foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - ķepaiņu varoņdarbi, franču filmu festivāls un iecienīta seriāla jauna sezona
Džodija Fostere seriālā "True Detective: Night Country".
TV
2024. gada 17. janvāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - ķepaiņu varoņdarbi, franču filmu festivāls un iecienīta seriāla jauna sezona

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties animācijas filmu "Ķepu patruļa: Varenā filma", festivālu "My French Film Festival 2024" un seriāla "True Detective" jauno sezonu.

Ķepaiņu varoņdarbi

Bērnu jau iemīļotie varoņi no "Ķepu patruļas" – tagad pilnmetrāžas filmā!

Kad Piedzīvojumu pilsētā nokrīt noslēpumains meteorīts, tas Ķepu patruļas kucēniem piešķir superspējas, pārvēršot tos par Varenajiem Kucēniem! Skajai, mazākajai komandas dalībniecei, viņas jaunās spējas ir sapņa piepildījums. Taču, kad komandas pretinieks Humdingers izkļūst no cietuma un kopā ar zinātnieku plāno nozagt šīs superspējas, Varenajiem Kucēniem būs jāaptur supernelieši, kamēr nav par vēlu. Un Skaja uzzinās, ka pat mazākais kucēns var paveikt lielus varoņdarbus!

Aizraujošo piedzīvojumu animācijas filmu "Ķepu patruļa: Varenā filma" ("Paw Patrol: The Mighty Movie") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā".

Tavs franču filmu festivāls

No 19. janvāra ekskluzīvi Latvijā "Tet TV+" platformā būs lūkojams tiešsaistes festivāls "My French Film Festival 2024".

Skatāms vairāk nekā 20 filmu – oriģinālvalodā ar latviešu, angļu, ukraiņu un krievu valodas subtitriem, dažādos žanros: gan komēdijas un romantiskas drāmas, gan tādi kinodarbi, kuros žanru robežas sajaucas. "My French Film Festival" šogad notiek jau 14. reizi, un tajā īpašs gods izrādīts “visfrancūziskākajai britu aktrisei un dziedātājai” Džeinai Birkinai, kas pērn vasarā aizgāja mūžībā 76 gadu vecumā.

"My French Film Festival 2024" skatieties "Tet TV+" platformā.

Īstās detektīves

Klāt kritiķu atzītā un skatītāju apjūsmotā seriāla "True Detective" ("Īsts detektīvs") ceturtā sezona.

"True Detective: Night Country" notikumi norisinās Aļaskā, Enisas pilsētā. No Tsalalas arktiskās pētniecības stacijas bez pēdām pazūd astoņi tās darbinieki. Vēlāk viņu kailos līķus atrod, iesalušus ledus bluķī. Lietu izmeklēt uztic detektīvēm Lizai Denversai un Evandželīnai Navarro. Seriāla veidotājiem ir tradīcija savā darbā iesaistīt populārus aktierus – tā Denversas lomā redzēsim Holivudas zvaigzni Džodiju Fosteri, bet Navarro tēlo bijusī pasaules čempione boksā Kali Reisa.

"True Detective: Night Country" un arī seriāla pirmās trīs sezonas skatieties "Tev TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Tēmas