foto: ShotbyNYP / BACKGRID/ Vida Press
Bejonsa palutina bērnus ar luksusa brīvdienu braucienu
Bejonsa ar vecāko meitu Blū Aiviju vienā no savas turnejas “Renaissance” koncertiem.
Slavenības
2023. gada 22. decembris, 06:48

Bejonsa palutina bērnus ar luksusa brīvdienu braucienu

Jauns.lv

Popzvaigzne Bejonsa kopā ar vīru reperi Jay-Z nolīguši divstāvu autobusu, lai izvizinātu bērnus pirmssvētku laikā pa Ņujorku.

Pēc tam, kad Bejonsa noslēgusi savu fenomenālus panākumus guvušo koncertturneju “Renaissance”, viņa ar pilnu atdevi var nodoties svētku gaidīšanas priekam kopā ar ģimeni.

Trešdien 42 gadus vecā dziedātāja kopā ar vīru un bērniem devās izbraukumā pa Ņujorku privāti noīrētā divstāvīgā autobusā.

Izdevums “Page Six” informē, ka hita “Crazy In Love’ izpildītāja nofotografēta smaidoša vizināmies divstāvīgajā “Tea Around Town” autobusā. Popzvaigzne bija ģērbta melnas krāsas apģērbā un savu koptēlu papildinājusi ar matu apsēju un saulesbrillēm. Kopā ar Bejonsu un viņas trim bērniem bijusi arī vīramāte Glorija Kārtere, kura ģērbusies viscaur dzeltenā ietērpā.

Pāris parūpējās, lai bērni no šī ekskluzīvā brauciena gūtu Ziemassvētku prieku un autobuss piestāja tādos populāros tūrisma objektos, kā pie Ziemassvētku egles Rokfellera centrā un pie universālveikala  “Saks Fifth Avenue” krāšņi rotātās ēkas fasādes. Ģimenes izklaides brauciena maršrutā bija arī Taimskvērs un Braienta parks.

Kāds paziņa atklājis, ka pa dienu pirms vecāku organizētā izbrauciena, pāra vecākā meita Blū Aivija manīta  restorānā ieturam maltīti kopā ar draugiem. “Bija paredzēts, ka viņai pievienojas jaunākais brālis Sers un māsa Rūmi, taču lielā paparaci skaita dēļ, kas pulcējās ārā pie restorāna, sešus gadus vecie dvīņu neienāca iekšā.”

Informācijas avots arīdzan norādījis, ka Bejonsas miesassargs Jūliuss de Boers centies atturēt cilvēkus no popzvaigznes bērnu fotografēšanas.