foto: Peter Foley/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Džūlija Robertsa atklāj, kāda tagad izskatās viņas jaunā pasaule
Džūlija Robertsa filmas “Leave The World Behind” pirmizrādes vakarā Ņujorkā šā gada 4. decembrī.
Slavenības
2023. gada 8. decembris, 06:18

Džūlija Robertsa atklāj, kāda tagad izskatās viņas jaunā pasaule

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Džūlija Robertsa (56) ir ļoti noslēgta, runājot par savu privāto dzīvi, taču nesenā intervijā viņa vaļsirdīgi pastāstījusi par jaunu savas dzīves posmu.

Džūlija Robertsa pastāstījusi, ka viņas bērni ir krietni paaugušies un jau uzsākuši koledžas gaitas, kas nozīmē, ka viņas kā mammas dzīvē ir sācies jauns posms un aktrise esot ļoti nodevusies mātes pienākumiem šajā jaunās dzīves sākumā.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Džūlija Robertsa viesos pie Džimija Felona viņa sarunu šovā.

Robertsai, kura nesen beigusi darbu pie trillera “Leave The World Behind”, ar vīru kino operatoru Deniju Moderu (54) ir trīs kopīgi bērni – dvīņi un dēls.

Šonedēļ viesojoties sarunu šovā “The Tonight Show” pie Džimija Felona, “Oskara” balvas laureāte labprāt padalījusies savā pieredzē, kā ir būt trīs bērnu mammai.

Sarunā Robertsa pastāstījusi, ka viņas dvīņi uzsākuši studijas koledžā, kas nozīmē, ka arī viņa savā dzīvē atvērusi jaunu vēl neiepazītu lappusi. Viņa nekautrējās pieminēt, ka tagad “visa viņas dzīve” grozās ap saviem trīs bērniem un viņu atbalstīšanu.

Džimijs Felons painteresējās, kā šajā situācijā jūtas aktrises jaunākais dēls: “Vai Henrijam tas patīk? Vai viņam pietrūkst brālis ar māsu?”

Uz to gādīgā māmiņa atbildējusi, ka, viņasprāt, Henrijam patīk jaunā situācija, bet tajā pašā laikā viņam arī pietrūkstos “šo savu cilvēku”.

foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press
Džūlija Robertsa filmas “Leave The World Behind” pirmizrādes vakarā Londonā šā gada 29. novembrī.

Džūlijas Robertsas jaunākais dēls Henrijs šā gada 18. jūnijā nosvinēja 16. dzimšanas dienu, savukārt dvīņi Heizela un Finns (pilnā vārdā Fineass) 28. novembrī kļuva 19 gadu veci.

Džūlija un Demnijs Moders ir precējušies 21 gadu. Ja neskaita dažas retas reizes sociālajos tīklos, aktrise un kino operators savu profesionālo dzīvi strikti nodala no privātās un bērnus sargā no liekas uzmanības. Atšķirībā no viņu māsīcas Emmas Robertsas (Džūlijas brāļa aktiera Erika Robertsa meitas), līdz šim aktrises trīs bērni nav izrādījuši interesi par karjeru izklaides industrijā.

Džūlijas vecākie bērni koledžas gaitas uzsāka 2022. gadā. Aktrise tolaik intervijā atzina, ka jūtas satraukta, ka pirmie bērni pametuši vecāku ligzdiņu, taču esot arī “neizmērojami saviļņota”, īpaši tāpēc, ka viņa pati nekad nav studējusi koledžā. Kā ikkatra māmiņa, aktrise pauda lielu prieku un lepnumu par dvīņu izvēlēto ceļu.

Kāds paziņa izdevumam “Closer Weekly” atklāja, ka aktrises dvīņi izvēlējušies vienu un to pašu mācību iestādi – Kalifornijas universitāti Berklijā. Viens no dvīņiem studējot mākslu, bet otrs “datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas”.

16 gadu vecais Henrijs esot liels skeitborda entuziasts. Šī aizraušanās viņam ir kopīga ar tēti un vecāko brāli Finnu. Denijam Moderam laiku pa laikam “Instagram” patīk publiskot video rullīšus, kuros var novērtēt viņa bērnu prasmes.