Keitas Mosas meita iziet sabiedrībā caurspīdīgā kleitā, kādā savulaik pasauli šokēja mamma
Lila Mosa apzināti izvēlējusies caurspīdīgu tērpu, lai godinātu savu slaveno mammu Keitu Mosu, kura caurspīdīgā kleitā uz saviesīgu vakaru bija ģērbusies 1993. gadā.
Slavenības
2023. gada 6. decembris, 14:44

Keitas Mosas meita iziet sabiedrībā caurspīdīgā kleitā, kādā savulaik pasauli šokēja mamma

Jauns.lv

Supermodeles Keitas Mosas meita modele Lila Mosa sekojusi savas slavenās mammas pēdās. 21 gadu vecā jauniete Modes balvu ceremoniju apmeklējusi ļoti drosmīgā tērpā. Caurspīdīgā kleitā, zem kuras redzamas melnas biksītes. Taču tas nav nekas jauns, pirms daudziem gadiem arī Keita Mosa šokēja pasauli šādā tērpā.

Modele Lila Mosa uzjundījusi atmiņas par savu slaveno supermodeli mammu, kad uz modes pasākumu ieradusies “šikā” caurspīdīgā kleitā.

Lila Mosa apmeklē Modes balvu ceremoniju caurspīdīgā kleitā

gallery icon

21 gadu vecā jauniete modes pasākumu apmeklēja kopā ar savu lepno mammu Keitu Mosu (49), kura līdzīgā tērpā izgāja sabiedrībā pirms vairākiem gadu desmitiem.

Šķiet, Lila apzināti izvēlējusies šādu tērpu, lai godinātu savu slaveno mammu. Spītējot lietum, abas ieradās Karaliskajā Albertholā uz Modes balvas ceremonijas vakaru. Lilas caurspīdīgo kleitu radījusi albāniešu dizainere Nensija Dožaka.

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Lila Mosa Modes balvu ceremonijas vakarā Londonā.

Lila sacīja: “Man ļoti patīk justies eleganti, šiki un seksīgi, un Nensijas darinājumi ir ideāls šo noskaņu apvienojums, tāpēc es jūtos pārliecināta.”

Drosmīgais tērps, ko papildina melnas apakšbiksītes, nepārprotami atgādina Keitas Mosas izvēlēto koptēlu 1993. gadā.

Lilas mammai tolaik bija 19 gadu un viņa bija uzlecoša zvaigzne modes pasaulē. Pārsteidzoši līdzīgu caurspīdīgu tērpu viņa bija izvēlējusies modeļu aģentūras “Elite” rīkotajam “Look of the Year” pasākumam Londonā.

Supermodele Keita Mosa 1993. gadā. Viņai tolaik bija tikai 19 gadu.

Keita toreiz starojoši smaidīja, pretstatā meitas nopietnajai sejas izteiksmei. Vēlāk leģendārā supermodele atklāja, ka viņa nav nojautusi cik ļoti atklāts šis tērps būs kameru zibspuldžu gaismās.

Žurnālam “Vogue” viņa atzinusies: “Es nezināju, ka šī kleita ir caurspīdīga, līdz nākamajā dienā avīzē parādījās bildes.”

“Tā bija zibspuldze, kas radīja kailuma efektu, jo patiesībā audums, kad es to uzvilku, kad izgāju ārā, man nelikās, ka tas ir tik caurspīdīgs. Bet acīmredzot bija.”

Tomēr viņa bija vairāk nekā apmierināta ar iznākumu.

Keita Mosa piebilda: “Ja es zinātu, ka par to runāšu pēc 30 gadiem… laba kleita, labs vakars.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Supermodele Keita Mosa ar meitu Lilu Mosu dodas prom no pasākuma Karaliskajā Albertholā.

Lai gan uz Modes balvu pasākuma sarkanā paklāja Keita Mosa un Lila Mosa pozēja atsevišķi, no ballītes māte un meita devās prom kopā.

Lila Greisa Mosa Haka dzimusi Keitas Mosas attiecībās ar mediju kompānijas “Dazed Media” dibinātāju un izpilddirektoru Džefersonu Haku (52). Urugvajā dzimušais Džefersons dzīvo Austrumlondonā, šā gada jūlijā viņš apprecējies ar Annu Klīvlendu, modeles Patas Klīvlendas meitu. Lila ir viņa vienīgais bērns.