foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/ Vida Press
Billija Ailiša uzskata, ka viņas kvīra identitāte visu laiku bijusi acīmredzama
Amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša.
Slavenības
2023. gada 4. decembris, 19:45

Billija Ailiša uzskata, ka viņas kvīra identitāte visu laiku bijusi acīmredzama

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša pastāstījusi par savu kvīra identitāti un atklājusi, kāpēc uzskata, ka viņa ar šo paziņojumu nejuta vajadzību “iznākt no skapja”.

Dziedātāja Billija Ailiša nesen intervijā žurnālam “Variety” pastāstījusi par savu netradicionālo identitāti. Viņa ir kvīrs.

20 gadus vecā dziedātāja, kura pazīstama ar tādiem hitiem kā “Bad Guy” un “Happier Than Ever”, paudusi, ka, viņasprāt, viņas interese par sievietēm ir “acīmredzama”.

“Es domāju, vai tas nebija acīmredzami? Es nesapratu, ka cilvēki to nezina,” aizvadītajā sestdienā žurnāla “Variety” rīkotajā gadskārtējā pasākumā “Hitmakers” reportierim atzinusi mūziķe.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon

Pagājušajā mēnesī Ailiša pirmo reizi intervijā runāja par savu kvīra identitāti.

Kopš tā laika viņa izpelnījusies plašu uzmanību par savu “iznākšanu no skapja”. Tomēr Ailiša apgalvo, ka viņai nav bijis nodoma nākt klajā ar skaļu paziņojumu.

“Es vienkārši tam īsti neticu,” viņa turpināja. “Es tikai domāju, kāpēc mēs nevaram vienkārši eksistēt? Es tāda esmu jau sen un tikai par to nerunāju.”

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon

“Variety” agrākā intervijā hita “Bellyache” izpildītāja atklāja, ka pagātnē ir bijis grūti sazināties ar citām sievietēm, jo izjutusi kā simpātijas, tā bailes.

“Es nekad neesmu uzskatījusi, ka varu pārāk labi sevi asociēt ar meitenēm. Es viņas tik ļoti mīlu. Es mīlu viņas kā cilvēkus. Mani viņas piesaista kā cilvēki. Viņas man patiešām fiziski simpatizē,” viņa paskaidroja.

Billija Ailiša krāšņajā "Oscar de la Renta" kleitā, kura ļoti izceļ viņas sievišķīgās aprises

gallery icon

Aizvadīto gadu laikā Ailiša bijusi romantiski saistīta ar vairākiem cilvēkiem. Viņu vidū ir reperis Brendons Adamss jeb 7AMP, par kuru viņa stāsta arī savā dokumentālajā filmā “Billija Ailiša: Pasaule ir mazliet izplūdusi” (“Billie Eilish: The World's a Little Blurry”).

Savukārt nesen viņa bija attiecībās ar Džesiju Razerfordu no grupas “The Neighbourhood”. Šis romāns beidzās šā gada maijā.

Billija Ailiša un Džesijs Razerfords

gallery icon

Par kvīriem sevi sauc cilvēki, kas nejūt piederību nevienam no dzimumiem (ne vīriešu, ne sieviešu) vai jūtas kaut kur pa vidu abiem.