foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Baumas apstiprinājušās! "Krēslas" zvaigzne Roberts Patinsons gatavojas lielām pārmaiņām dzīvē
Roberts Patinsons un Suki Voterhausa.
Slavenības
2023. gada 1. decembris, 06:05

Baumas apstiprinājušās! "Krēslas" zvaigzne Roberts Patinsons gatavojas lielām pārmaiņām dzīvē

Jauns.lv

Kulta franšīzes “Krēslas” zvaigzne Roberts Patinsons (37) un viņa draudzene aktrise, dziedātāja un modele Suki Voterhausa (31) ir sava pirmā bērna gaidībās. Tās vairs nav tikai baumas un fanu aizdomas, topošā māmiņa to pati ir apstiprinājusi.

Roberts Patinsons un Suki Voterhausa ir gatavi atvērt jaunu lappusi savā kopīgajā dzīvē, jau pavisam drīz viņi kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam.

“Krēslas” sāgas zvaigzne un filmas “Prāta apsvērumi” (“Persuasion”) aktrise bijuši “bezgala saviļņoti”, kad atklāja, ka viņiem pieteicies kopīgs mazulis, atklāj paziņas.

Roberts Patinsons un Suki Voterhausa

gallery icon

Stāstot par pāra kopdzīvi, kad viņi gatavojas ģimenes pieaugumam, kāds informācijas avots slavenību žurnālam “People” izteicies: “Viņam un Suki viss ir ļoti nopietni, un tā vienmēr ir bijis.”

“Bērniņa pieteikšanās viņiem ir neizmērojams prieks,” paziņa izteicies par Patinsonu un Voterhausu, kuri ir kopā jau piecus gadus. “Viņi ir neizsakāmi saviļņoti.”

Roberts Patinsons “Dior” modes skatē 2023. gada janvārī

gallery icon

Roberts Patinsons rīkojas “gudri, un, cik vien iespējams, patur savu dzīvi privātu un tālāku no sabiedrības uzmanības”, norādījis paziņa, piebilstot, ka viņi abi ar draudzeni esot “gatavi bērnam un ar nepacietību gaida, kad kļūs par vecākiem”.

“Lai gan viņi abi ir profesionāļi, kas daudz strādā, tas ir kas tāds, ko viņi vēlas,” norādījis paziņa. “Viņi zina, ka dzīve mainīsies, un ir saviļņoti.”

Pirms nedēļas Voterhausa beidzot pielika punktu baumām, kad uzstājās “Corona Capital”  festivālā Meksikā un apstiprināja savu pirmo grūtniecību.  

@dailymail Suki Waterhouse confirms pregnancy with Robert Pattinson #fyp #sukiwaterhouse #robertpattinson #pregnant #reveal ♬ original sound - Daily Mail

Video fragmentā, ar kuru dalījies kāds “TikTok” lietotājs, Voterhausa redzama, paziņojam savu prieka vēsti un nepārprotami demonstrējot savu topošās māmiņas vēderiņu.

Pēc kāpšanas uz skatuves Voterhausa uzrunāja skatītājus, sakot: “Domāju, ka šodien uzvilkšu kaut ko vizuļojošu, lai novērstu jūsu uzmanību no kaut kā cita, kas ar mani notiek.”

Pūlim skaļi gavilējot, viņa piebilda: “Neesmu pārliecināta, ka tas ir nostrādājis.”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon