foto: action press/ Vida Press
Breds Pits "izmisīgi" vēlas bērnu ar Inesi de Ramonu
Breds Pits.
Slavenības
2023. gada 30. novembris, 07:35

Breds Pits "izmisīgi" vēlas bērnu ar Inesi de Ramonu

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Breds Pits ļoti vēloties izveidot ģimeni ar savu mīļoto Inesi de Ramonu un radīt kopīgu bērnu, pat neskatoties uz šobrīd samilzušajām problēmām ar atvasēm, kas viņam ir kopīgas ar bijušo sievu Andželinu Džoliju.

Izskanējušas runas, ka filmas “Cīņas klubs” aktieris esot gatavs atvērt jaunu savas dzīves lappusi un “deg nepacietībā” nodibināt ģimeni ar juvelierizstrādājumu dizaineri Inesi de Ramonu.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Breda Pita mīļotā Inese de Ramona šā gada 22. novembrī Losandželosā.

Aktieris esot apsēsts ar domu par jauna bērna radīšanu tieši tagad, laikā, kad visa pasaule uzzinājusi, ko tad adoptētais dēls Pakss īsti domā par viņu kā tēvu.
 
“Breds un Inese ir pārņemti viens ar otru, un viņa nesen pārcēlās uz aktiera Losfelizas savrupmāju, pierādot, cik nopietnas ir viņu attiecības ,” kāds pārim pietuvināts avots norādījis žurnālam “Closer”.

Breda Pita jaunā mīlestība Inese de Ramona

gallery icon

“Viņš jau no paša sākuma zināja, ka Inese vēlas kļūt par mammu. Tas ir kas tāds, par ko viņi bija runājuši jau pašā pirmsākumā, turklāt vēl ņemot vērā abu 30 gadu lielo vecuma starpību,” piebilda avots.

Paziņa turpinājumā norādīja, ka dažus Pita draugus “pārsteigusi” aktiera “vēlme atkal kļūt par tēvu, taču viņš uzstāja, ka to ļoti vēlas.”

“Breds nekļūst jaunāks, tāpēc tas ir kas tāds, ko viņi vēlētos ātrāk, nevis vēlāk. Viņš pat ir jokojis par [bērna] vešanu uz skolu savos 70 gados un izteicis cerību, ka viņu joprojām uzskatīs par sirdsāķīti!”

Breds Pits ar dēlu Paksu brauc stilīgā vāģī

gallery icon

Nesen atklātībā nonācis ne tikai Paksa 2020. gadā veiktais ieraksts privātajā “Instagram” kontā, kurā viņš tēvu nosaucis par “pirmklasīgu paka*u” un cilvēku, kurš vistuvāko dzīves padarījis par elli. Kļuvis zināms, ka arī aktiera adoptētā meita Zahara nav noskaņota pozitīvi pret tēvu. Viņa atteikusies no dubultā uzvārda Džolija-Pita un lieto tikai mammas uzvārdu.

Breds Pits “Oskara” balvas ceremonijā 2020. gadā

gallery icon

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon

Andželina Džolija ar meitu Vivjenu 2023. gada augustā

gallery icon