foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Breda Pita dēls nosaucis tēti par "pirmklasīgu paka*u"
Breds Pits šā gada sākumā.
Slavenības
2023. gada 22. novembris, 06:23

Breda Pita dēls nosaucis tēti par "pirmklasīgu paka*u"

Jauns.lv

Atklātībā nonācis privāts "Instagram" ieraksts, kurā Holivudas aktiera Breda Pita dēls Pakss nosauc tēvu par "pirmklasīgu paka*u" un raksturo viņu kā "nicināmu personu".

Izdevums “Daily Mail” raksta, ka Pakss šo neglaimojošo ierakstu veicis no sava privātā konta, kas nav pieejams plašākai sabiedrībai. 2020. gadā Tēva dienā viņš “Instagram” mazajos stāstos, kas izzūd pēc 24 stundām, attēlojis Pitu kā tēvu, kurš saviem četriem jaunākajiem bērniem liekot “bailēs trīcēt”.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Andželina Džolija ar dēlu Paksu 2018. gadā.

“Tu man tuvāko cilvēku dzīvi esi padarījis par pastāvīgu elli,” rakstīja Pakss, daloties ar fotogrāfiju, kurā viņa tēvs redzams, saņemot ar “Oskara” balvu kā labākais otrā plāna aktieris par lomu filmā “Reiz Holivudā” (“Once Upon a Time in Hollywood”).

“Tu vari stāstīt sev un pasaulei visu, ko vēlies, bet patiesība kādu dienu nāks gaismā,” viņš piebilda.

foto: ddp/Capital Pictures / Vida Press
Breds Pits ar dēlu Paksu 2011. gadā.

Pakss arī apgalvoja, ka Pits “atkal un atkal” ir pierādījis, ka ir “briesmīgs un nicināms cilvēks”.

“Laimīgu Tēva dienu šai pirmklasīgajai paka*ai!! Tev nav nekādas cieņas vai empātijas pret saviem četriem jaunākajiem bērniem, kuri tavā klātbūtnē dreb aiz bailēm,” viņš rakstīja. “Tu nekad nesapratīsi kaitējumu, ko esi nodarījis manai ģimenei, jo tu neesi uz to spējīgs.”

Savu vēstījumu Pakss noslēdza vārdiem: “Laimīgu Tēva dienu, sasodīti šausmīgais cilvēk.”

foto: Instagram

Paksam, kuram tagad ir 19 gadu, šī ieraksta veikšanas laikā bija 16. Viņa “Instagram” konts ir privāts, to var aplūkot tikai ģimene un draugi. Kāds avots izdevumam “Daily Mail” apstiprinājis ziņas autentiskumu.

Breds Pits kļuva par Paksa tēvu gadu pēc tam, kad viņa toreizējā partnere Andželina Džolija 2007. gadā zēnu adoptēja no bāreņu nama Hošiminā, Vjetnamā. Puisēnam bija trīs gadi, un viņu bija pametusi no heroīna atkarīgā māte.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Andželina Džolija un Breds Pits ar vecākajiem adoptētajiem bērniem Medoksu un Paksu 2008. gadā.

Pits un Džolija oficiāli apprecējās tikai 2014. gadā. Laulības šķiršanu Džolija pieprasīja 2016. gadā pēc skandāla lidmašīnā, kad Pits it kā esot bijis vardarbīgs pret bērniem, kā to tiesai iesniegtajos dokumentos apgalvojusi aktrise.

Džolijas un Pita ģimene ar miesassargu 2007. gadā

Bijušas armijas karavīrs Marks Bilinghems tik daudz laika pavadījis kopā ar Džolijas un Pita bērniem, ka juties jau kā viņu ...

gallery icon

Breds Pits “Oskara” balvas ceremonijā 2020. gadā

gallery icon