foto: Photo Image Press/Shutterstock/ Vida Press
Šefpavārs Gordons Remzijs 57 gadu vecumā kļūst par tēvu sestajam bērnam. Bet šis nu gan viņam būšot pēdējais
Gordons Remzijs.
Slavenības
2023. gada 14. novembris, 06:59

Šefpavārs Gordons Remzijs 57 gadu vecumā kļūst par tēvu sestajam bērnam. Bet šis nu gan viņam būšot pēdējais

Jauns.lv

Slavenais britu šefpavārs Gordons Remzijs jūtot pārliecību, ka ģimenes veidošana beidzot ir pabeigta un sestais bērns būs pēdējais.

57 gadus vecais britu šefpavārs Gordons Remzijs paziņojis, ka jau sesto reizi kļuvis par tēvu. Abiem ar sievu Tanu (49) piedzimis dēliņš, kuram jaunie vecāki devuši vārdu Džesijs Džeimss Remzijs.

Slavenais TV šefpavārs, kurš iemantoja slavu, pateicoties pavārmākslas raidījumiem “Hell’s Kitchen” un “The F Word”, sestdien, 11. novembrī, “Instagram” padalījās ar priecīgajiem jaunumiem.

“Kāda brīnišķīga dzimšanas dienas dāvana, lūdzu sagaidiet Džesiju Džeimsu Remziju, 7 mārciņas 10 unces (3,5 kg) lielu milzi!!” viņš rakstīja. “Vēl viens mīlas vīstoklītis Remziju brigādē!!”

Gordons Remzijs “Instagram” dalījies ar trim fotogrāfijām, kurās redzama viņa  smaidošā sieva Tana, pie krūtīm piekļāvusi pūkainā sedziņā ietītu jaundzimušo dēlu. Vienā no fotogrāfijām Gordons Remzijs redzams, skūpstām Džesiju uz galvas, kamēr Tana viņu auklē.

Gordona Remzija ģimene

gallery icon

Šova “Kitchen Nightmares” šefpavārs izteicies, ka sestais bērns viņa ģimenē būs pēdējais. Viņš raksta, ka ģimenes komplektēšana ir pabeigta ar trim puikām un trim meitenēm.

Tana Remzija “Instagram” sekotājiem atklājusi, ka beidzamie deviņi mēneši bijuši “nervus plosoši”.

“Šie bija nervus plosoši 9 mēneši, bet mēs to esam paveikuši un esam svētīti ar šo mazo vīstoklīti. Džesij Džeims Remzij, mēs tevi tik ļoti mīlam.”

Tana, kura ir autore vairākām pavārmākslas grāmatām, ir tādās pašās domās, kā viņas vīrs. Jaunā māmiņa raksta: “Remziju ģimene ir beidzot pabeigta.”

Tana arī padalījusies ar fotogrāfiju, kurā abu otrs jaunākais dēls pirmo reizi satiek savu mazo brālīti. Četrus gadus vecais Oskars attēlā redzams, saudzīgi glāstām jaundzimušā galviņu.  

Gordonu un Tanu sirsnīgi apsveikuši draugi, ģimene un kolēģi. TV šefpavārs Džino D’Akampo izvēlējies 57 gadus veco jauno tēvu sveikt ar pikantu piezīmi: “Fantastiski, tajā zīmulī vēl ir daudz svina!!! Apsveicu.”

Kolēģis, slavenību šefpavārs Džeimijs Olivers nosaucis Tanu par “supermammu”, piebilstot: “Apsveicu! Džesij Džeims.”

Modes dizainere Viktorija Bekhema komentējusi: “Apsveicam xxx, mēs mīlam jūs visus xx.” Bet britu aktrise Dona Frenča vienkārši ierakstījusi: “Ak! Cik jauki!”

Gordonam un Tanai ir vēl pieci bērni – Megana (25), dvīņi Džeks un Hollija (23), Matilde (22) un Oskars (4).

Ziņu par gaidāmo mazuli pāris izvēlējās slēpt līdz pat mazā Džesija piedzimšanas brīdim, lai gan Remzijs nesenās intervijās bija devis mājienus par vēl vienu bērnu.

Septembrī sarunā ar žurnāla “People” reportieri Remzijs sacīja, ka Tana vēlas vēl vienu bērnu, un atzina, ka ir gatavi to īstenot, lai iegūtu “vēl vienu”.

Taču šefpavārs arīdzan veselīgi paironizēja par to, ka 57 gadu vecumā atkal kļūs par tēvu un  prognozēja, ka cilvēki viņu uzskatīs par šī bērna “vectēvu”.

“Es būšu skolā un atzīmēšu sporta dienu ar sasodītu staiguli!” izteicies šefpavārs, smejoties, ka viņam iespējams būs vajadzīga medicīniska palīgierīce staigāšanai. “‘Ei, kas ir tavs vectētiņš?... Patiesībā tas ir mans tētis.’”