Lauris Reiniks atrod "drēbju skuvekli", Aija Andrejeva ar vīru bauda iespaidīgus skatus Skotijā - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 18. oktobris, 10:30

Lauris Reiniks atrod "drēbju skuvekli", Aija Andrejeva ar vīru bauda iespaidīgus skatus Skotijā - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Sanda Dejus un piedāvājumi

Radio personība un pasākumu vadītāja Sanda Dejus dalījusies ar pērlēm, ko viņai soctīklos piedāvājuši dažādi potenciālie sadarbības partneri.

Piedāvājumi bijuši nudien amizanti un uzjautrinājuši kā pašu Sandu, tā viņas sekotājus.

Lauris Reiniks atrod "drēbju skuvekli"

Dziedātājs Lauris Reiniks soctīklā X dalījies ar “drēbju skuvekļa” atradumu, kas palīdz atjaunot apģērbu, un tādējādi izdevies izglābt viņa mīļāko džemperi!

Laura Vizla pamana vardarbību

Lielu uzmanību izpelnījies influenceres un basketbolista Kristapa Porziņģa draudzenes Lauras Vizlas ieraksts, kurā viņa apraksta situāciju, ko novērojusi kāda automašīnā.

Proti, kāds vīrietis pielietojis vardarbību pret automašīnā esošo sievieti. Neskatoties uz to, ka Laura mēģināja pievērst uzmanību un pārtraukt konfliktu, vīrietis nav reaģējis, kas mudinājis influenceri vērsties policijā. Arī tur viņu sagaidījusi vilšanās, jo telefona sarunas laikā dispičere nešķitusi ļoti ieinteresēta palīdzēt. Laura aicina atbildīgos dienestus kļūt atbildīgākiem, lai novērstu situācijas, kad varētu būt jau par vēlu.

Evas Johansones praktiskais padoms

“Ja pasākumā gadās aplieties, sasmērēt apģērbu, ja uzreiz iztīra ar mitro salveti, diezgan labi var labot situāciju pat uz balta krekla,” šādu praktisku padomu, kas var izglābt nepatīkamā situācijā, saviem sekotājiem sniegusi TV žurnāliste Eva Johansone.

Komentāros arī sniegts kāds cits ļoti noderīgs padoms. Kā izrādās, traipam var uzpūst logu mazgājamo šķidrumu un tad to iztīrīt!

Aija Andrejeva ar vīru apceļo Skotiju

Dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure kopā ar vīru Jāni Aišpuru un draugiem bija devusies ceļojumā uz Skotijas kalniem. "Instagram" viņa ievietojusi sirsnīgas un elpu aizraujošas bildes no krāšņajiem kalnu skatiem.

Kristīne Virsnīte dzimšanas dienu sagaida pidžamā

"MAN ŠODIEN 41. Es nezinu vai tas ir daudz, taču zinu, ka ir labi" atzīst kaislīgā ceļotāja un sociālo tīklu satura veidotāja Kristīne Virsnīte.

Savu dzimšanas dienu viņa sagaidījusi mājās ar siltām vakariņām, tērpusies komfortablā pidžammā un esot kopā ar savu ģimeni. Kristīne ierakstā atklāj, ka viņas vīrs Kaspars joprojām spītīgi dāvinot viņai sarkanas rozes - jau kopš tiem laikiem, kad tikko iepazinušies.