foto: The Sun / MEGA / Vida Press
"Briesmīgais tēvs" Tomass Mārkls apņēmies sagraut Meganas reputāciju
Meganas Mārklas tēvs Tomass Mārkls.
Slavenības
2023. gada 20. septembris, 07:18

"Briesmīgais tēvs" Tomass Mārkls apņēmies sagraut Meganas reputāciju

Jauns.lv

Tomass Mārkls atgādinājis par senajām nesaskaņām ar meitu Meganu Māku tieši brīdī, kad pēc "Invictus Games" spēlēm Saseksas hercogiene sākusi atkal gūt pozitīvas atsauksmes plašsaziņas līdzekļos.

Kādu brīdi Tomass Mārkls nebija licis par sevi manīt, taču nesen viņš sniedzis interviju TV rīta šovā “Good Morning Britain”, kurā atkal publiski vērsies pie Meganas un lūdzis izlīgšanu un tikšanos ar mazbērniem.

Karaļnama eksperts Džeks Roistons norādījis uz to, ka saruna nebija tik nevainīga, kā pirmajā mirklī varbūt šķiet, jo Mārkla kungam bijis savs motīvs, kāpēc viņš tieši tagad vēlējies publiski izteikties.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Izdevuma “Newsweek” galvenais britu karaļnama korespondents Džeks Roistons.

Džeks apsūdzējis Tomasu, ka viņš ir “izsalcis pēc uzmanības” un tikai gribējis nodarīt postu Meganai, jo pēc “Invictus Games” spēlēm viņa iemantojusi pozitīvas atsauksmes plašsaziņas līdzekļos.

Eksperts arī izteicies, ka Tomass nogaidījis, līdz pasākums būs beidzies, lai varētu uzbrukt Meganai par to, ka meita neļauj viņam tikties ar mazbērniem – princi Ārčiju un princesi Lilibetu.

Megana Mārkla pievienojas princim Harijam “Invictus Games 2023” Draugu un ģimenes pieņemšanā

gallery icon
19

Džeks Roistons ir pārliecināts, ka Mārkla kungam ir savi iemesli šādai rīcībai tieši tagad, it īpaši, ja ņem vērā faktu, ka viņš nav saticis arī citus savus mazbērnus, kuri dzimuši viņa un pirmās sievas Roslinas bērniem.

“Abi nav runājuši kopš 2018. gada, kad viņš par naudu iestudēja paparaci bildes un vēlāk nopludināja britu tabloīdam “The Mail on Sunday” viņas personīgi sūtītu vēstuli, pamudinot uz tiesas prāvu,” eksperts raksta par Tomasu Mārklu un viņa meitu Meganu.

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon
11

“Tāpēc arī viņš nekad nav saticis savus mazbērnus princi Ārčiju (4) un princesi Lilibetu (2). Nākamgad viņam apritēs 80 gadu. Viņš 2018. gadā pirms viņu kāzām piedzīvoja sirdslēkmi un 2022. gada maijā insultu,” appildinājis eksperts.

Džeks Roistons vērsis uzmanību uz to, kā Roslina runājusi par Tomasa neuzticību visā viņu laulības laikā, stāstījusi, ka viņš bijis “šausmīgs tēvs” viņu bērniem un pat bija uzsācis dēku ar kādu no viņas radiniekiem. Eksperts uzskata, ka tas viss ir pierādījums tam, ka Tomass vēlas tikai mediju uzmanību.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

Roslina Mārkla dzīvo Ņūmeksikā un ar Tomasu Mārklu bija precējusies laika posmā no 1964. līdz 1975. gadam. Roslina publiski izteikusies, ka abu kopīgo jaunāko mazmeitu Noelu Rasmusenu (25) Tomass saticis vien trīs reizes un kontaktus neuztur. Savukārt viņš nekad nav saticis Ešliju Heilu (38) un viņas brāli Krisu (36), kuru māte ir Meganas skandalozā pusmāsa Samanta Mārkla.

foto: Grant Hodgson/Coleman-Rayner / Vida Press
Roslina Mārkla ar mazmeitu Noeli Rasmusenu 2016. gadā.

Roslina arī norādījusi, ka ar dēla Tomasa juniora bērniem Tomasu jr III (31) un Taileru (30) šķirtais vīrs tikai retu reizi sazvanoties vai apmainoties e-pasta vēstulēm.

Uzbrūkot Meganai, Tomass tikai vēlas iegūt vietu ziņās, eksperts raksta izdevumam “Newsweek”, vienlaikus mudinot Meganu nepievērst uzmanību viņa lūgumiem, jo viņš nav patiesi ieinteresēts satikt savus mazbērnus.