foto: instagram.com/maxgalkinru
Allas Pugačovas draugs izpaudis kādu dziedātājas noslēpumu
Alla Pugačova visā savā krāšņumā.
Slavenības
2023. gada 21. augusts, 05:18

Allas Pugačovas draugs izpaudis kādu dziedātājas noslēpumu

Jauns.lv

Mūzikas kritiķis un Krievijas opozīcijas žurnālists Artēmijs Troickis izteicies par savu seno draudzeni - dziedātāju Allu Pugačovu. Ar viņu viņš tikās Izraēlā. Abi kopā pavadījuši ilgāku laiku, tāpēc viņš skaidri zina, vai primadonna plāno atgriezties uz skatuves.

"Es patiesībā biju Izraēlā. Un ar Allu Pugačovu esmu ticies trīs reizes... To cilvēkiem liek domāt par to, ka viņa gatavojas atgriezties uz skatuves. Nekā tamlīdzīga, absolūti. Viņai ir brīnišķīgi bērni, viņi ir skaisti un gudri. Ļoti viņi man patika, jo sen nebiju redzējis. Alla ir pilnībā pārņemta ar ģimenes dzīvi, bērniem, viņa ir ļoti laimīga," intervijā "YouTube" kanālā "Februāra rīts" paziņoja Troickis.

Pēc mūzikas kritiķa teiktā, jau drīzumā Pugačovas bērni dosies uz skolu. Viņi turpinās mācīties Izraēlā, lai gan pats Troickis domāja, ka primadonna dēlu un meitu sūtīs uz Šveici vai Angliju. Vienlaikus dziedātājas draugs pastāstījis, ka viņš zina par vienu noslēpumu. Primadonna kaut ko plāno.

"Viņa man teica, ka viņai ir daži plāni, kurus viņa mani nav atklājusi. Viņa grasās vēl kaut ko darīt, bet tie noteikti nav ne koncerti, ne viesizrādes. Lai to izdarītu, jāvāc orķestris, administratīvā grupa. Es domāju, ka viņai nav ne spēka, ne vēlēšanās uz grandioziem darbiem. Bet, domāju, ka ar savu autoritāti, ar savu ietekmi, ar savu spēju pārliecināt, Alla vēl kaut ko interesantu darīs," stāstīja Troickis.

Tāpat kritiķis norādīja, ka ar Pugačovu komunicē nevis kā žurnālists, bet kā ģimenes draugs. Tāpēc viņš neuzdod viņai jautājumus par politiku. Pati primadonna smiedamās pastāstīja par savu neseno braucienu uz Krieviju. Toreiz dziedātāja devās uz modes mākslinieka Valentīna Judaškina bērēm. Atvadu ceremonijas laikā pie Pugačovas pienāca Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Viņš skūpstīja dziedātājai rokas.

"Viņa ir ļoti labā formā. Es nedomāju, ka viņu mulsina uzbrukumi no tādu cilvēku puses, kuri nav pat mazā pirkstiņa vērti... Tā viņai nebija nekāda drāma. Viņa ļoti mierīgi un ar humoru to uztvēra... Ar Pugačovu viss ir kārtībā," rezumēja Troickis.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon