Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Cilvēki sajūsminās par Maksima Galkina foto no pludmales; kadrā - arī Alla Pugačova
foto: https://www.instagram.com/maxgalkinru/
Slavenības

Cilvēki sajūsminās par Maksima Galkina foto no pludmales; kadrā - arī Alla Pugačova

Jauns.lv

Humorists Maksims Galkins burtiski uzspridzinājis soctīklus, publicējot jaunu, sirsnīgu fotogrāfiju. Tajā viņš rāda savu ģimeni – sievu, dziedātāju Allu Pugačovu un abu 10 gadu vecos dvīņus - dēlu Gariju un meitu Ļizu. 

Cilvēki sajūsminās par Maksima Galkina foto no plu...

Fotogrāfija uzņemta jūnijā Izraēlas pludmalē, un Alla Pugačova tajā redzama, pozējot baltos šortos un baltā brīva piegriezuma blūzē. Savu stilu dziedātāja papildinājusi ar stilīgiem baltiem apaviem un uzlikusi arī šobrīd aktuālās megalielas melnas saulesbrilles, kas aizsedz gandrīz visu seju. Kā redzams, Pugačova savos 74 gados izskatās vienkārši apbrīnojami. 

Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimene 2018. gadā Jūrmalā

Fotogrāfijā viņa ap pleciem apskāvusi savu vīru, un blakus ir pāra bērni Ļiza un Garijs. Skatoties uz mazo Ļizu, šķiet, ka izaugot viņa būs īsta mammas kopija – meitene jau tagad prot pozēt kā īsta modele. Savukārt Garijs ir manāmi pastiepies augumā un kļuvis vēl līdzīgāks savam tēvam.

Galkina pludmales fotogrāfija patīkami pārsteigusi zvaigžņotā pāra cienītājus, un komentāros pie tās sākās īsta pozitīvu emociju vētra. Fani raksta: "Meita ir Allas kopija un dēls ir līdzīgs tev, būs tāds pats sieviešu siržulauzējs. Mīlestību jums, laimi un veiksmi. Paldies par atbalstu Ukrainai!”; “Tik patīkami ir skatīties uz šiem bērniem, kuri izskatās pēc bērniem un adekvāti uzvedas, jo ​​pareizā audzināšana! Vecāki ir labi!”; "Tagad jūs esat apklusinājuši visus kritiķus. Viņiem vairs nav ko teikt. Šī bilde ir ugunīga!”.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Krievijas šovbiznesa slavenākais pāris ir pārcēlies uz dzīvi Izraēlā pēc tam, kad viņu valsts 2022. gada 24. februārī sāka asiņaino karu Ukrainā. 

Patlaban ģimene uzturas Jūrmalā, kur noīrējusi greznu villu, un atpūšas pie Baltijas jūras, baudot Latvijas vasaru un vietējo kultūras dzīvi.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - par Krievijas estrādes karalieni dēvētā Alla Pugačova un Maksims Galkins.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

Plašu ievērību izpelnījās Galkina un Pugačovas ierašanās savas ģimenes draudzenes Laimas Vaikules rīkotajā festivālā, kur Galkina talants un šarms aizkustināja latviešus, kopā ar Vaikuli duetā skaidrā latviešu valodā dziedot "Dziesmu par pēdējo lapu".

Uz Latviju un Lietuvu šobrīd pārcēlusies arī Galkina koncertdarbība, kas pēc kara sākuma tiek organizēta visā pasaulē. Nesen notikuši koncerti Cēsīs, Jūrmalā, Palangā, Daugavpilī, līdz augusta vidum vēl Galkins uzstāsies Liepājā, Rojā un Rēzeknē, tiesa, uz visām šīm izrādēm biļetes jau ir pilnībā pārdotas. Pēc tam viņa koncertturnejā būs mēnesi ilga pauze līdz septembra vidum, kad paredzēts koncerts Somijas pilsētā Tamperē, liecina šovmeņa koncertu afiša.

Vai visu šo mēnesi, kamēr Galkinam ir mēnesi ilga atpūta no koncertiem, zvaigžņotā ģimene pavadīs Jūrmalā, pagaidām netiek ziņots.

Villa "Marta", kurā ģimene dzīvo, ir izīrēta līdz "vasaras beigām", liecina Ukrainas Neatkarīgās ziņu aģentūras "Unian" rīcībā esošā informācija, atsaucoties uz Latvijas nekustamo īpašumu kompāniju. Villas "Marta" platība ir vairāk nekā 2000 kvadrātmetru. Savrupmājā ir vairākas guļamistabas, liela viesu zāle, moderna virtuve, vairāki sanitārie mezgli un citas istabas.

Par atbalstu Ukrainai un iestāšanos pret karu Maksims Galkins Krievijā ir pasludināts par ārvalstu aģentu.