foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Roka veterāns Miks Džegers gatavs kāzām ar balerīnu, kura ir 43 gadus jaunāka
Miks Džegers un Melānija Hamrika.
Slavenības
2023. gada 4. jūlijs, 11:44

Roka veterāns Miks Džegers gatavs kāzām ar balerīnu, kura ir 43 gadus jaunāka

Jauns.lv

Amerikāņu rokgrupas “The Rolling Stones” līderis Miks Džegers, kuram jūlijā apritēs 80 gadi, gatavojas precēties ar 36 gadus veco horeogrāfi un bijušo baletdejotāju Melāniju Hamriku.

Jau pagājušajā nedēļā fani uz Melānijas rokas ievēroja gredzenu, kas ļoti līdzinās saderināšanās gredzenam. Tagad kāds horeogrāfei tuvs avots izdevumam “The Mirror” apstiprinājis, ka viņa gatavojas kāzām. Saskaņā ar anonīmā paziņas sniegto informāciju, Hamrika nesen kopā ar draugiem apmeklējusi baleta teātri Ņujorkā un visiem stāstījusi, ka ir saderinājies.

“Viņa skaidri lika saprast, ka tas ir saderināšanās gredzens un ka viņa tagad ir līgava. Arī viņas ģimene to ir sapratusi šādi, un viņi ir ļoti satraukti,” informācijas avota teikto citē “The Mirror”.

Paziņa piebildis, ka skaidru plānu attiecībā par kāzām pagaidām nav, taču Melānijai “ļoti daudz nozīmē” fakts, ka viņa ir saderinājusies. Arī visi draugi ir ļoti priecīgi par viņu.

Miks Džegers, Melānija Hamrika un viņu dēls Devero

gallery icon

Melānija un Miks ir kopā jau deviņus gadus (tiesa, pāris te šķīrās, te atkal salaba), viņi audzina kopīgu dēlu Devero Oktavianu Bazilu Džegeru, kuram tagad ir seši gadi.

Kopumā mūziķim ir astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Viņa vecākā meita Kerisa, kurai ir jau 52 gadi, nākusi pasaulē  pēc īslaicīgajām romantiskajām attiecībām ar aktrisi un dziedātāju Māršu Hantu. Otru meitu –  Džeidu – dāvājusi rokera pirmā un pagaidām vienīgā oficiālā sieva Bjanka.  

Mikam ir arī divas meitas un divi dēli no amerikāņu modeles un aktrises Džerijas Holas. 1990. gadā Bali salā grupas “The Rollings Stones” līderis sarīkoja neoficiālu kāzu ceremoniju. Pāris bija kopā vairāk nekā desmit gadus, taču attiecībām pienāca punkts, kad Džerija uzzināja par Mika sānsoli ar brazīliešu modeli Lusianu Gimenesu Moradu, kura kļuva par Džegera dēla Lūkasa māti.

Supermodele Džerija Hola ar meitu Džordžiju Meju Džegeri dažādu laiku fotogrāfijās

gallery icon

2014. gadā “The Rolling Stones” līderis kļuva par vectētiņu savam pirmajam mazbērnam. Šobrīd viņam ir jau pieci mazbērni.

Lai gan Džegers ir zināms kā vētrainu ballīšu mīļotājs, pēdējos gados viņš esot kļuvis nedaudz piezemētāks. Kāds no paziņām pastāstījis, ka pēc koncertiem rokeris izvēlas uzturēties atsevišķā viesnīcā kopā ar ģimeni.

“Miks ir pilnībā mainījies,” apgalvo anonīmais ziņu avots. “Viņam vienmēr bija nopietna draudzene, bet, kad viņš devās turnejā, allaž bija arī citas meitenes, daudz citu meiteņu.”

“Tagad ir citādi. Melānija, Devs un auklīte turnejā brauc viņam līdzi, tāpēc viņš pie miera dodas agri un laiku pavada kopā ar ģimeni. Turklāt viņš tagad ir laimīgāks nekā jebkad agrāk esmu redzējis.”

Pērn grupa devās koncertturnejā pa Eiropu, kurai bija dots nosaukums “Sixty” (“60”). Jaunais “The Rolling Stones” albums gaidāms šogad.

Miks Džegers nopērk māju sev un draudzenei, apskatot to tikai virtuāli

gallery icon