Busulis kā Fils Kolinss Krievijas TV pārvērtību šovā sajūsmina publiku! VIDEO
Intars Busulis šovā "Точь-в-точь". Fils Kolinss – “I can`t dance”.
Slavenības
2015. gada 25. marts, 08:47

Busulis kā Fils Kolinss Krievijas TV pārvērtību šovā sajūsmina publiku! VIDEO

Jauns.lv

“Krievijas Pirmā kanāla” šova “Точь-в-точь” (“Mats matā”) piektajā raidījumā skatītāju un žūrijas ovācijas izpelnījās latviešu mūziķis Intars Busulis, kurš attēloja Filu Kolinsu, izpildot viņa “I can't dance”.

Busulis savā iznācienā bija tik pārliecinošs, ka visi skatītāji zālē piecēlās kājās jau no pirmajām taktīm un šādi veltīja Intaram ovācijas visas viņa dziesmas laikā. Arī žūrija bija sajūsmā par latvieša veikumu un novērtēja viņa sniegumu ne tikai ar maksimālo punktu skaitu, bet arī veltīja atzinīgus vārdus.

Piemēram, aktieris Leonīds Jermoļņiks izteicās: “Intar, kā tev piestāv Fils Kolins! Aizvadītā šova sezona jau bija iespaidīga, bet, tas ko jūs tagad darāt, vispār ir neticami. Piecas balles, bez iebildumiem!”

Arī aktieris Mihails Bojarskis neskopojās ar uzslavām: “Protams, Intar – tas bija satriecoši! Tembrāli perfekts. Turklāt Fils beigu takti nenodziedāja tīri, un arī Intars izdarīja tāpat. Mats matā! Tas bija neticami!”

Līdzīgās domās bija slavenā operdziedātāja Ļubova Kazarnovskaja: “Jūs likāt mums atcerēties to veco labo Filu Kolinsu, kas satricināja Angliju un visu pasauli. Viņš darīja to tik koši un skaisti, bet jums šodien pilnā mērā izdevās to visu atkārtot. Gan kustībās, gan plastiskumā, gan balsi, gan manierēs. Jūs nodemonstrējāt visspožāko numuru, Intar!”

Savukārt humorists Genādijs Hazanovs bija lakonisks: “Es vienkārši esmu laimīgs, ka Intars ir šajā projektā un demonstrē tādus trikus, spēj izpausties tik plašā aktieriskā amplitūdā!”

Piecus punktus Intaram Busulim deva arī papildus žūrijas pārstāvji, kas šoreiz bija aktieri un dziedātāji Anastasija Makajeva un Gļebs Matveičuks. Līdz ar to Intars šajā šovā beidzot saņēma visaugstāko novērtējumu – 25 punktus – taču kopvērtējumā pēc pieciem raidījumiem joprojām ir pēdējais. Viņam 115 punkti, bet līdere ar 123 punktiem ir Aziza.

Fils Kolinss – “I can't dance”

Kasjauns.lv/Ekrānuzņēmums no video