foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Meganas Mārklas fani ir neizpratnē, kāpēc viņa tik dīvainā veidā ieradusies uz balvu ceremoniju. FOTO un VIDEO
Megana Mārkla ar vīru un mammu dodas uz balvu ceremonijas vakaru.
Slavenības
2023. gada 18. maijs, 06:46

Meganas Mārklas fani ir neizpratnē, kāpēc viņa tik dīvainā veidā ieradusies uz balvu ceremoniju. FOTO un VIDEO

Jauns.lv

Megana Mārkla un princis Harijs otrdien, 16. maijā, apmeklēja "Women of Vision" balvu pasniegšanas ceremoniju Ņujorkā. Taču daudzos fanos raisījis izbrīnu tas, kā viņi izvēlējušies uz to ierasties.

Tērpusies zeltītā midi garuma kleitā ar gliemežvāku rakstu, Megana Mārkla otrdien žilbināja klātesošos “Women of Vision” balvu pasniegšanas ceremonijā.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

Saseksas hercogiene pasākuma apmeklēšanai bija izvēlējusies zīmola “Johanna Ortiz” darinātu augumam piegulošu vakarkleitu bez lencītēm. Tās aizmugurē bija rāvējslēdzējs, bet tērpa korsetes daļu papildināja juteklisks rombveida izgriezums. Modes eksperti jau noskaidrojuši, ka šī zeltītā kleita maksājusi 2193 ASV dolārus.

Megana šajā vakarā izskatījās grezna, taču viņas ierašanās uz pasākumu nebūt nebija tik izsmalcināta!

Megana, viņas vīrs princis Harijs un māte Dorija Raglenda uz balvu ceremoniju Zigfelda teātrī Ņujorkā ieradās vienā automašīnā. Taču viņi nepiestāja pie galvenās ieejas, bet gan pie līdzās esošā “Hertz” automašīnu nomas biroja.

Saseksas hercogienes ģimene bija izvēlējusies uz balvu ceremonijas sarkano paklāju doties cauri auto nomas biroja telpām.

“Es nesaprotu!!! Kāpēc te “Hertz” birojs?!” – neizpratnē rakstīja viens fans. “Paskaties uz “Hertz” darbinieces seju!” – komentēja otrs.

foto: T.JACKSON / BACKGRID/ Vida Press
Auto nomas "Hertz" darbiniece ir ļoti izbrīnīta un filmē notiekošo.

Vakaru vadīja leģendārā aktīviste, žurnāliste un feministu ikona Glorija Steinema, kura ir arī “Ms Foundation” līdzdibinātāja.

Meganas runa noslēdza svinīgo gala pasākumu. Viņa sacīja “Nekad nav par vēlu sākt.”

“Jūs varat būt paši savas dzīves pareģi… Vēl ir tik daudz darāmā.”

“Esmu sieviete, kas joprojām ir šīs organizācijas iedvesmota un virzīta,” viņa sacīja, lūkojoties uz Steinemas kundzi, kura iepazīstināja viņu ar pašreizējo fonda izpilddirektori Terēzu Jangeri.

Meganai balva piešķirta par viņas “globālo atbalstu sieviešu un meiteņu iedrošināšanā un aizstāvībā”.