foto: Instragram: @britneyspears
Britnija Spīrsa patriec no mājas vīru un novelk laulību gredzenu
Sems Asgari un Britnija Spīrsa "labajos laikos".
Slavenības
2023. gada 16. maijs, 13:32

Britnija Spīrsa patriec no mājas vīru un novelk laulību gredzenu

Jauns.lv

Amerikāņu popdīva un slavenība Britnija Spīrsa vairs nedzīvo kopā ar vīru, fitnesa treneri Semu Asgari, vēsta "TMZ". Nesen viņu starpā noticis ass konflikts, kur neesot izticis bez fiziskas vardarbības, pēc kura dziedātāja patriekusi Asgari no savas mājas.

Britnijas Spīrsas pietuvināto loks TMZ gan norāda, kas skandāli laulāto vidū bijuši arī līdz šim, turklāt nereti abi pacēluši rokas viens pret otru. Tomēr pēdējais "kašķis" Spīrsas un Asgari starpā bijis pārlieku "grandiozs", lai apkārtējie to izliktos nemanām. Proti, abi laulātie kašķējušies tik jaudīgi, ka kaimiņi izsaukuši policiju.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon

Šāda slavenības uzvedība ​viņas vīram Semam, šķiet, jau ir apnikušas, tāpēc ģimenē regulāri izceļas konflikti, vēsta Spīrsai pietuvināti cilvēki. Spīrsa gan uz pārmetumiem par savām izklaidēm norāda, ka viņas "vīram ar izklaidēm gan viss ir kārtībā".

Lai vai kā, Spīrsa pēdējā laikā manīta bez laulības gredzenu, un tas varētu būt gana skaidrs signāls, ka laulība Britnijas Spīrsas un Sema Asgari starpā piedzīvo, mazākais, grūtus brīžus.

Par amerikāņu dziedātāju Britniju Spīrsu jau sen klīst daudz dažādu baumu. Tomēr pēdējā laikā fanu teorijas kļūst aizvien biedējošākas. Daži dziedātājas pielūdzēji ir pārliecināti, ka popzvaigzne ir mirusi, turklāt jau pirms kāda laika.

Britnijas Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs, ar kuru viņa bija precējusies 55 stundas

gallery icon