foto: Instagram
Britnijas Spīrsas fani pārliecināti, ka dziedātāja ir mirusi. Tīmeklī sāk publiskot šķietamus video pierādījumus
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 9. maijs, 19:38

Britnijas Spīrsas fani pārliecināti, ka dziedātāja ir mirusi. Tīmeklī sāk publiskot šķietamus video pierādījumus

Jauns.lv

Par amerikāņu dziedātāju Britniju Spīrsu jau sen klīst daudz dažādu baumu. Tomēr pēdējā laikā fanu teorijas kļūst aizvien biedējošākas. Daži dziedātājas pielūdzēji ir pārliecināti, ka popzvaigzne ir mirusi, turklāt jau pirms kāda laika.

Fani savu sazvērestības teoriju pamato ar to, ka Britnija Spīrsa tikpat kā nekad vairs neiziet sabiedrībā, izvairās no kamerām, bet savos soctīklos pastāvīgi publisko tikai arhīva fotogrāfijas un video. Savukārt, ja tiek parādīta kāda nesen uzņemta fotogrāfija, tad tajā  dziedātāja vairs nemaz neizskatoties pēc sevis.  

Popzvaigznes talanta cienītāji pat sākuši tīmeklī izplatīt šķietamus video pierādījumus tam, ka šobrīd cits cilvēks uzdodoties par Britniju. “TikTok” parādījies rullītis, kurā dziedātājas fans palēninājis kādu no jaunākajiem video un pamanījis, ka vienā no kadriem zvaigznes seja krasi izmainās.

@alecloin Deepfakes are real and easy to create, I used a free app for this one #deepfake #britneyspears #whereisbritney #ai #deepfaketechnology #conspiracy #hollyweird ♬ original sound - Alec

Patiešām, fragmentā, kur māksliniece kustina sev sejas priekšā rokas, viņas acu un zoda forma mainās. Pēc detalizētas analīzes fans pieļāvis, ka šajā īsajā video patiesībā ir redzama cita meitene, kurai ar “deepfake” tehnoloģijas palīdzību seja “nomainīta” pret Britnijas Spīrsas vaibstiem.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Komentāru sadaļā redzams, ka fani ir patiesi satraukti par redzēto: “Es 25 gadus skatījos Britnijas acīs, tā tiešām nav viņa”, “Man šķiet, ka Britnija vairs nav kopā ar mums”, “Es nevēlos tam ticēt, bet tā tiešām nav viņa”, “Mēs pieprasām Britnijas parādīšanos tiešraidē”, “Es jutu, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā”.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46