foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
41 gada vecumā tenisiste Serēna Viljamsa atkal ir mātes cerībās
Serēna Viljamsa ar vīru Aleksu Ohanianu ir otrā bērna gaidībās.
Slavenības
2023. gada 2. maijs, 18:30

41 gada vecumā tenisiste Serēna Viljamsa atkal ir mātes cerībās

Jauns.lv

Izcilā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa ir sava otrā bērna gaidībās. Viņa pati par to paziņojusi sociālajos tīklos. Sportiste kopā ar vīru apmeklējusi “Met Gala” balli Ņujorkā, un viņas izvēlētais tērps nepārprotami akcentēja topošās māmiņas augošo vēderu.

Serēna Viljamsa ar vīru “Met Gala” ballē 2023. gadā

gallery icon
14

Serēna Viljamsa 1. maijā apmeklēja gadskārtējo Metropoles muzeja Kostīmu institūta rīkoto “Met Gala” balli Ņujorkā. 41 gadu vecā tenisa zvaigzne uz sarkanā paklāja kāpa apspīlētā melnbaltā kleitā, kas izcēla viņas manāmi apaļīgo vēderu. Pēc pasākuma sportiste apstiprināja grūtniecību, veltot tam īpašu ierakstu “Instagram”.

“Es biju tik saviļņota, kad Anna Vintūra mūs trīs uzaicināja uz “Met Gala” balli,” viņa rakstīja.

2017. gadā Serēna Viljamsa laida pasaulē meitu Aleksu Olimpiju, kuras tēvs ir viņas vīrs vietnes “Reddit” īpašnieks Alekss Ohanians. Kā stāsta sportiste, viņa cenšas darīt visu, lai kļūtu par labu piemēru savai meitai.

“Man ir ļoti svarīgi būt mammai. Es gribētu būt piemērs meitai, lai viņa teiktu: “Skatieties, ko mana mamma ir sasniegusi.” Es uz to tiecos un vēlos kļūt labāka... Man ir ļoti svarīgi iedvesmot nākamo paaudzi, jo tā ir nākotne,” pirms trīs gadiem intervijā Annai Vintūrai atzina tenisiste.

Mini Serēna - tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas stilīgā meita Aleksa Olimpija

gallery icon
6

Viljamsa arīdzan norādīja, ka ir nepieciešams vairāk novērtēt strādājošās mammas. “Pēc dzemdībām mans priekšstats par varonību mainījās. Tagad mani varoņi ir mammas, jo sievietes ir supervarones.” Viljamsa pauda savu apbrīnu tām strādājošajām mammām, kuras spēj apvienot darbu ar mājas dzīvi un bērna audzināšanu. “Laist pasaulē bērniņu un jau pēc divām trim nedēļām atgriezties darbā no 9-17… Man ir paveicies, ka man tas nav jādara,” norādīja tenisiste, atzīstot, ka viņas materiālais stāvoklis ir ievērojami labāks nekā vairumam jauno māmiņu.  

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa tenisa kortos un ārpus tiem

gallery icon
68

“Man trūkst vārdu, kad domāju par sievietēm, kuras dienu no dienas strādā, gādājot par savām ģimenēm, kad zinu, cik grūti ir atstāt meitu. Man tas viss bija svešs, līdz pati nebiju kļuvusi par mammu. Es domāju, ka sievietes ir vairāk jānovērtē.”

Tenisiste Serēna Viljamsa un viņas mazā Aleksa Olimpija

gallery icon
7

Viljamsa tenisistes karjeru beidza 2022. gadā. Viņa 23 reizes bijusi “Grand Slam” čempione vienspēlēs, ir četrkārtēja olimpiskā čempione un 73 reizes uzvarējusi WTA turnīros. Serēna atzīmēja, ka pieņēmusi lēmumu aiziet no sporta, lai varētu pavadīt vairāk laika kopā ar savu meitu Olimpiju.

Tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas košais grūtnieces stils

Tenisiste Serēna Viljamsa savas pirmās atvases gaidībās

gallery icon
14