Džordžīna Rodrigesa komentē baumas par šķiršanos no Krištianu Ronaldu
foto: Instagram
Džordžīna Rodrigesa un Krištianu Roanldu.
Slavenības
2023. gada 28. aprīlī, 19:42

Džordžīna Rodrigesa komentē baumas par šķiršanos no Krištianu Ronaldu

Jauns.lv

Džordžīna Rodrigesa pārtraukusi klusēšanu un komentējusi vairākas nedēļas klīstošās runas par to, ka viņa gatavojas šķirties no sava partnera portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu.

Džordžīna Rodrigesa komentē baumas par šķiršanos n...

Futbola zvaigzne ar argentīniešu skaistuli ir kopā jau septiņus gadus. Pāris iepazinās 2016. gadā. Viņiem ir seši kopīgi bērni, no kuriem trim Džordžīna ir bioloģiskā māte. Diemžēl jaunākais dvīņu puisēns pirms gada nomira dzemdībās, ko slavenie vecāki aizvien sāpīgi pārdzīvo.

Krištianu Ronaldu ģimene

Tagad parādījušās baumas, ka Džordžīnas un Ronaldu attiecībās parādījušās plaisas. Portugāles TV šova vadītājs Leo Kaeiro nesen izteicies, ka Ronaldu un Rodrigesa visticamāk drīz šķirsies.

Džordžīnu aizvien vairāk kaitinot partnera “savtīgā uzvedība”, raksta portāls “Sportskeeda”, atsaucoties uz kāda anonīma paziņas apgalvoto.

Krištianu Ronaldu ar draudzeni Džordžīnu Rodrigesu un vecāko dēlu Krištianu Ronaldu junioru restorānā „Zela” Londonā.

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

Publikācijā teikts, ka Ronaldu jūtot, ka Džordžīna sākusi mazāk interesēties par viņu un ģimeni, neraugoties uz grezno dzīvesveidu, ko sportists nodrošina.

Pēc nedēļām ilgajām spekulācijām un baumām par attiecībām ar slaveno futbolistu, 29 gadus vecā modele šķietami reaģējusi uz tenkām ar savu jaunāko ierakstu "Instagram" stāstos: “Skaudīgais izdomā baumas. Tenkotājs tās to izplata.”

Lai gan Rodrigesa ar saviem vārdiem šķietami atbildējusi uz nesenajām baumām par iespējamo šķiršanos no Ronaldu, viņa vēl nav tiešā tekstā atspēkojusi šos apgalvojumus. Izteiktais par to liecina nekonkrētā formā. Ronaldu pagaidām nav sniedzis nekādus komentārus – ne tiešus, ne netiešus.

Džordžīna iepriekš atbildējusi uz fanu jautājumiem par saviem kāzu plāniem ar sportistu. Viņa norādījusi, ka jau tagad jūtas precējusies ar portugāļu leģendu, taču cer sagaidīt oficiālo ceremoniju.

Tā dzīvo Krištianu Ronaldu mīļotā: Džordžīnas Rodrigesas dzīve Instagram bildēs

Rodrigesa sacīja: “Es nevarētu justies vēl vairāk precējusies. Mēs ar Krištianu esam precēti Dieva priekšā, tas ir vienīgais, kas man ir svarīgi. Viņš mūs sargā un satur kopā. Taču kādu dienu šī ceremonija sekos. Man ir paveicies, ka varu jums parādīt, ka sapņi tiešām piepildās. Es augstu vērtēju iespējas, ko Dievs man ir sniedzis.”

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini