foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - izcila drāma, aizraujošs seriāls un pavāršovs
Kadrs no filmas "Living".
TV
2023. gada 18. aprīlis, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - izcila drāma, aizraujošs seriāls un pavāršovs

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties drāmu "Dzīve", piedzīvojumu seriālu "Vinčesteri" un šova "Nākamā līmeņa šefpavārs" otro sezonu.

Izkļūt no ēnas

"Dzīve" ("Living") ir filma par kādu parastu vīrieti, kuru gadiem ilgi nomākusī biroja rutīna novedusi līdz eksistencei ēnā. Tā nu viņš pieliek vislielākās pūles, lai pārvērstu savu garlaicīgo dzīvi par kaut ko brīnišķīgu.

Ne viens vien kino apskatnieks atzinis, ka Rodnija Viljamsa loma ir izcilākais sniegums, ko savā ilgajā aktiera karjerā nospēlējis nu jau 73 gadus vecais angļu aktieris Bils Naijs. Par to viņš šogad tika arī pie savas pirmās "Oskara" nominācijas.

Drāmu "Dzīve" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Cīņā pret briesmoņiem

"Vinčesteri" ("The Winchesters") ir milzu popularitāti ieguvušā seriāla "Supernatural" spinofs.

Fantāzijas drāma stāsta par brāļu Vinčesteru vecākiem un to, kā septiņdesmitajos gados aizsākās viņu mīlasstāsts un cīņa pret pārdabiskiem briesmoņiem. To visu aizkadra balsī stāsta "Supernatural" zvaigzne – Dīna Vinčestera lomas atveidotājs Džensens Eklss.

Aizraujošos notikumus, kas patiks gan "Supernatural" faniem, gan jauniem skatītājiem, lūkojiet "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Meklējam pavārmākslas zvaigznes!

Šefpavārs Gordons Remzijs atkal klāt!

Šova "Nākamā līmeņa šefpavārs" ("Next Level Chef") jaunajā sezonā Remzijs palīgā ņēmis vēl divus šefpavārus – Naišu Aringtoni un Ričardu Bleizu, lai meklētu īstas pavārmākslas zvaigznes. Viņi atlasījuši piecpadsmit mājas, sociālo tīklu un arī profesionālus pavārus, kuri mēģinās pacelt savus sapņus nākamajā līmenī.

Pavāri darbosies dažādās virtuvēs, kas izvietotas trīs līmeņos – pašā augšā ir vismodernāk aprīkotā, vidējā līmenī ir standarta komerciāla virtuve, bet pagrabā ir vāji aprīkota virtuve. Piedevām tie, kas gatavos augšējā virtuvē, pirmie izvēlēsies produktus, bet tie, kas zemākajā, gatavos no pārpalikumiem. Karsta un emocionāla cīņa var sākties! Un to skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.