foto: instagram.com/fkirkorov
Kirkorovs nolēmis "iet uz fronti" un sācis runāt par mieru
Pēc putinista teiktā, viņš it kā tiešām ies karā, ko Krievia ir sākusi pret Ukrainu, ja tas būs vajadzīgs.
Slavenības
2023. gada 17. aprīlis, 19:04

Kirkorovs nolēmis "iet uz fronti" un sācis runāt par mieru

Jauns.lv

Skandalozais dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš atbalsta Kremļa režīmu, pēkšņi paziņojis, ka ir gatavs doties uz fronti. Putinists sāka runāt par mieru un savu drosmi.

Tā Kirkorovs nolēmis komentēt Maksima Galkina nesenos jokus. Humorists izsmēja dziedātāja "zeķubikses". Pugačovas vīrs jokoja, ka Kirkorovs jāsūta uz fronti.

Pēc visa spriežot, Galkina asprātības aizskārušas Kirkorovu. Tomēr viņš nolēma to neizrādīt un mēģināja izlikties drosmīgs. Kādā Krievijas šovā putinists paziņojis, ka ir gatavs doties uz fronti.

foto: Ekrānuzņēmums
Šādā paskatā Filips Kirkorovs uz skatuves kāpa 2022. gada novembrī.

Vēl vairāk - Kirkorovs uz fronti var doties pat "zeķubiksēs". Pēc viņa teiktā, viņš it kā tik tiešām dosies karā, ko Krievija ir sākusi pret Ukrainu, ja tas būs vajadzīgs.

"Miera saglabāšanas dēļ, ja tas izglābs kāda dzīvību, tad iešu arī zeķubiksēs uz fronti. Mani ne ar ko nenobiedēs," paziņoja Kirkorovs.

Galkina joks par Kirkorovu - ar ko viss sākās

Humorists Maksims Galkins, kurš nosodījis Krievijas pilna mēroga karu pret Ukrainu, sniedz koncertus un nereti izsmej māksliniekus, kuri pārdevušies Kremlim. Vienā no savām uzstāšanās reizēm Pugačovas vīrs apsmēja Kirkorovu un Skabejevu.

"Angelina Vovka teica, ka viņa ir gatava iet frontē kopā ar Hrušu un Stepašku... Viņas vietā es paņemtu Filu. Man šķiet, ja Filips caurspīdīgās zeķubiksēs parādīsies frontē, pamiers uz dažām dienām ir nodrošināts. Savukārt, ja viņam vēl rokās iedos Skabejevas galvu, tas izskatīsies pēc "Versace" zīmola, tad būs satriecoši," paziņoja Galkins.

Pugačova, Vaikule un Kirkorovs apmeklē Valērija Ļeontjeva 70. dzimšanas dienai veltīto koncertu

gallery icon

Filips Kirkorovs 2014. gada festivālā “Jaunais vilnis” Jūrmalā.

gallery icon

Filips Kirkorovs ar bērniem Grieķijā un Turcijā 2020. gada vasarā un rudenī

gallery icon