foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs atkal sprukās – narkotiku dēļ viņš var zaudēt ASV vīzu
Princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 22. marts, 15:45

Princis Harijs atkal sprukās – narkotiku dēļ viņš var zaudēt ASV vīzu

Jauns.lv

Prinča Harija pēdējo laiku daudzajiem skandalozajiem notikumiem solās pievienoties vēl viens “nesmukums”, kas augstdzimušajai personai draud ar visai nepatīkamām sekām – iespējamu ASV vīzas anulēšanu. Kā izrādās, visam par iemeslu ir kādreizējā narkotiku lietošana, ko princis Harijs neslēpj.

Kā zināms, Saseksas hercogs savos skandalozajos memuāros “Spare” un TV intervijās ir atzinies, ka pagātnē lietojis kokaīnu, kaņepes un halucigēnās sēnes. Prinča Harija atzīšanās narkotiku lietošanā var apdraudēt viņa ASV vīzu, brīdinājis kāds amerikāņu advokāts, uzstājot, ka "šajā jomā nav izņēmuma". Proti, piesakoties ASV vīzai ir jānorāda, vai persona ir lietojusi narkotikas, bet melošanas gadījumā vīza var tikt anulēta.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Vairākas ASV konservatīvās organizācijas ir pieprasījušas ASV atbildīgajām iestādēm publiskot prinča Harija vīzas pieteikumu ar nolūku noskaidrot, kādas ir bijušas viņa atbildes ASV vīzas pieteikumā saistībā ar narkotiku lietošanu. “Heritage Foundation” norāda, ka viņa vīzas pieteikums ir jāpublisko, lai amerikāņu nodokļu maksātājs varētu saprast, vai Harijs ir deklarējis savu narkotiku lietošanu. Tikmēr ASV imigrācijas dienesti stāv kā klints un prinča Harija vīzas pieteikumā minēto nepublisko.

Princis Harijs tusē naktsklubā un ielec baseinā ar visām drēbēm

gallery icon

Savā autobiogrāfijā “Spare” Harijs  atklāja, ka pirmo reizi kokaīnu lietojis nogalē 17 gadu vecumā. To viņš lietojis vēl pāris reizes. Viņš arī stāstīja par savu "pozitīvo" pieredzi, lietojot psihodēlisko narkotiku ayahuasca, sakot, ka tas "nesa man relaksācijas, atbrīvošanās, komforta sajūtu, vieglumu, ko man izdevās noturēt kādu laiku".

38 gadus vecais hercogs šādus komentārus izteica intervijā terapeitam Dr. Gaboram Matē, kurš ir atklāts narkotiku dekriminalizēšanas atbalstītājs, kurš, iespējams, izmantojis Amazones augu ayahuasca, lai ārstētu pacientus, kuri cieš no garīgām slimībām.

Princis Harijs rāda mēli

gallery icon

Harijs viņam atklājis: "Kokaīns neko nedarīja manā labā, tā bija vairāk sabiedriska lieta un noteikti radīja man piederības sajūtu. Domāju, ka tas, iespējams, lika man justies savādāk nekā es jutos, kas bija sava veida punkts. Marihuāna ir atšķirīga, tā man patiešām palīdzēja."