foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Selēna Gomesa kļuvusi par pirmo sievieti "Instagram", kuras sekotāju skaits pārsniedzis 400 miljonus
Superpopulārā Selēna Gomesa.
Slavenības
2023. gada 21. marts, 05:01

Selēna Gomesa kļuvusi par pirmo sievieti "Instagram", kuras sekotāju skaits pārsniedzis 400 miljonus

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa piektdien, 2023. gada 17. martā, oficiāli kļuvusi par pirmo sievieti vietnē “Instagram”, kuras sekotāju skaits ir pārsniedzis 400 miljonus.

Pagājušajā mēnesī filmas “Tikai slepkavības ēkā” (“Only Murders In The Building”) zvaigzne apsteidza Kardašjanu klana jaunāko pārstāvi uzņēmēju miljardieri Kailiju Dženeri, kura līdz tam bija “Instagram” platformā "visvairāk sekotā" sieviete.

Selēna Gomesa (30) jauno rekordu atzīmējusi ar fotogrāfiju kolekciju, kur redzama kopā ar faniem. Pie attēliem viņa pievienojusi parakstu: “Vēlos, kaut es varētu apskaut visus 400 miljonus jūsu.” Savu rakstīto viņa papildinājusi ar baltu emocijzīmju sirsniņu.

Bijusī Disneja studijas zvaigzne dalījās ar fotogrāfijām no albuma “Revival” iznākšanas laika 2015. gadā. Pirmajā attēlā, kur Selēna pozē kopā ar faniem, kāds no līdzjutējiem rokās tur zīmīgu plakātu “Nespējam paturēt savu sajūsmu pie sevis”, kas ir kā vārdu spēle dziesmai “(Can’t  Keep My) Hands to Myself” (“Nespēju noturēt savas rokas pie sevis”) no Gomesas iepriekš pieminētā albuma.

Selēna Gomesa un fani

gallery icon

Dienu pēc sasniegtā rekorda - 400 miljoniem sekotāju - Selēna sasniedza jau jaunu. Viņas sekotāju skaits pārsniedza 401 miljonu. Savukārt Kailija Dženere šobrīd ievērojami atpaliek ar 382 miljoniem sekotāju. Žurnāls “Glamour” informē, ka vietnē “Instagram” paša sekotākā vīrieša statusu aizvien nemainīgi saglabājis portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu. Viņa sekotāju skaits sasniedz 563 miljonus.

Selēnu Gomesu ar jauno rekordu publiski apsveikuši arī viņas slavenie draugi. Sabiedrības dāma, uzņēmēja un jaunā māmiņa Parisa Hiltone komentāru sadaļā draudzenei veltījusi sarkanu emocijzīmju sirsniņu.

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā

gallery icon

Tenisiste Serēna Viljamsa uzrakstījusi “Mīlu tevi!!!” un savus vārdus papildinājusi ar sirsniņām un smaidošajām emocijzīmju sejiņām ar sirsniņām acu vietā.

Kāda no fanēm uzrakstījusi: “500 miljoni, es nāku!!!”

Selēna Gomesa 2021. gadā

gallery icon

Otra atzīmējusi: “Pirmā sieviete, kura sasniedz 401 miljonu. Tu esi tik mīlēta un esi to pelnījusi. Apsveicu!”

“Mums tas izdevās! Tu esi godam pelnījusi ikkatru fanu. Mēs tevi mīlam!!” – uzrakstījusi vēl kāda.

Selēna Gomesa zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitā

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa „American Music Awards” balvu vakaram izvēlējusies zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitu.

gallery icon