foto: Paul Greenwood/Shutterstock/ Vida Press
Pasakaini bagāts. Raiens Reinoldss pārdevis savu biznesu un tuvojas miljardiera statusam
Miljardieris Raiens Reinoldss.
Slavenības
2023. gada 17. marts, 05:46

Pasakaini bagāts. Raiens Reinoldss pārdevis savu biznesu un tuvojas miljardiera statusam

Jauns.lv

Papildus honorāram, ko ienesa lomas liela budžeta kases grāvējos, aktieris Raiens Reinoldss peļņu guva arī no sev piederošās mobilo sakaru kompānijas "Mint Mobile". Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi tagad darījuši zināmu, ka aktieris savu biznesu pārdevis par 1,35 miljardiem ASV dolāru. Tādējādi Reinoldss pievienojies ASV bagātāko cilvēku rindām. Oficiālā paziņojumā viņš pajokojis sev raksturīgajā manierē.

“Mēs esam ļoti priecīgi, ka “T-Mobile” pārspēja manas mammas Tamijas Reinoldsas pēdējā brīdī izdarīto agresīvo likmi. Mēs uzskatām, ka viņu 5G tīkla jauda biznesam noderēs labāk nekā viņas madžonga spēles prasmes, kas nedaudz pārspēj vidējo līmeni,” jokoja aktieris.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon

Darījuma otra puse, korporācija “T-Mobile”, izpirka ne tikai Reinoldsa biznesu, bet visu mātesuzņēmumu “Ka'ena Corporation”, kuras viņam piederēja kopā ar bezvadu vairumtirgotāju “Plum”. Taču Reinoldsam vēl pieder savs alkoholisko dzērienu bizness. Viņa vārdā tiek ražots džins ar nosaukumu “Aviation American Gin”, raksta žurnāls “Hello!”. Tāpat Reinoldsam ir pašam sava reklāmas aģentūra "Maximum Effort".

Tiek lēsts, ka Reinoldsam piederēja ceturtā daļa no "Ka'ena Corporation", tādējādi viņam tiek 25 procenti no 1,35 miljardiem jeb 337,5 miljoni ASV dolāru.

Tagad gan Raiena Reinoldsa dzīvesbiedrei, aktrisei Bleikai Laivlijai nekā netrūks! Šā gada februārī pāris ceturto reizi kļuva par vecākiem. Savukārt Reinoldss netīšām izpļāpājās, dodot mājienu, ka pārim arī šoreiz iespējams piedzimusi meita. Viesojoties Džimija Falona sarunu šovā, Reinoldss pērn izteicās: “Es zinu, ka pats mazliet esmu klukstes lomā. Es pazīstu meitenes. Esmu meitu tētis. Esmu pie tā pieradis. Esmu tam gatavs.”

Bleika Laivlija ar mammu modes nama "Michael Kors" skatē Ņujorkā

Aktrisei Bleikai Laivlijai un viņas mammai tiek pārmests, ka „Micheal Kors” skatē Ņujorkas Modes nedēļā viņas sēdējušas pirmajā rindā ar ...

gallery icon

Abi aktieri gan pagaidām oficiāli jaunākā bērna dzimumu un vārdu nav atklājuši. Kā zināms, Bleikas un Raiena ģimenē jau aug trīs meitas – Džeimsa (7), Inese (6) un Betija (3). Par ceturto grūtniecību Laivlija plašākai sabiedrībai paziņoja aizvadītā gada septembrī.

Laivlija un Reinoldss apprecējās 2012. gadā.

Raiens Reinoldss. Seksīgākais vīrietis pasaulē

gallery icon