Trakā pasaule
2023. gada 15. februāris, 12:45

"Nākamā būs publiska!" - pašmāju dragkvīns Amuna Dāvis atklāti stāsta par savām plastiskajām operācijām

Jauns.lv

Viens no ekcentriskākajiem un drosmīgājiem pašmāju "drag queen" kultūras pārstāvjiem Amuna Davis 2023. gadu sev ir uzstādījis kā pārmaiņu laiku - gan iekšēji, gan ārēji.

Daudzi jau pamanījuši, ka viņš pirms kāda laika veicis plastisko operāciju. Nu Nauris Brikmanis raidījumā “Slavenības. Bez filtra” devies ciemos pie Dāvja Ķimenes, un tas atklāja savu pieredzi Turcijā, pastāstīja, kā veicas atveseļošanās procesā un kādi ir nākotnes plāni.

Bieži vien sabiedrībā valda uzskats, ka plastiskās skaistumkopšanas procedūras veic tikai sievietes, taču tā nebūt nav. Raidījumā “Slavenības. Bez filtra” Amuna Davis atklāj, ka šāda veida operācijas ir pieprasītas arī vīriešu vidū, taču netiek publiski apspriestas.

Sarunas laikā viņš min, ka visa procesa laikā ir veidojis mini sērijas, un drīz būšot gatavs ar tām dalīties savā blogā, kurā būs redzams viss operācijas process: "Es braucu veikt vairākas plastiskās operācijas uz Turciju, un esmu safilmējis dokumentālās epizodes. Tajās būs redzams viss no nulles - operācija un atveseļošanās gaita, kas nebūt nebija viegla. Šajās epizodēs būs redzams viss - mana pirmā reize pēc operācijas, izmantojot labierīcības, duša un pārējais!”

Dāvim šis ir pārmaiņu gads, ko viņš ir iesācis ar operāciju. Un tā nebūšot vienīgā! Šobrīd viņam priekšā ir atveseļošanās periods, kas iekļauj sporta zāles apmeklējumu kopā ar privāto treneri. Nākamā operācija ir plānota novembra beigās, kuru viņš domā veikt publiski.

“Tieši šo operāciju es veikšu publiski, jo tā ir saistīta ar vīriešu iedzimtu ģenētiku. Lielāko dzīves daļu esmu pavadījis, domājot, kāpēc man tā ir. Meklējot informāciju, atklājās, ka ar šo problēmu saskaras katrs otrais vīrietis, un to var novērst ar vienkāršas operācijas palīdzību," saka viņš.