foto: Kristin Callahan/Shutterstock/ Vida Press
Holivudas aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss paziņo par ceturtā bērna nākšanu pasaulē
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss.
Slavenības
2023. gada 13. februāris, 15:23

Holivudas aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss paziņo par ceturtā bērna nākšanu pasaulē

Jauns.lv

Aktrise Bleika Laivlija svētdien, kad visa Amerika ar nepacietību gaidīja “Super Bowl” izcīņu, ar sava jaunākā “Instagram” ieraksta palīdzību paziņojusi, ka abi ar vīru Raienu Reinoldsu ir sagaidījuši pasaulē savu ceturto bērnu.

Seriāla “Gossip Girls” aktrise (35) publiskojusi jaunāko attēlu, kurā redzama, dzīvespriecīgi smaidām un stāvam līdzās savam vīram Raienam Reinoldsam (46) un viņa mātei Tamijai, vienlaikus parādot, ka viņa vairs nav mazuļa gaidībās.

Šī ir viena no fotogrāfiju sērijas, kuru aktrise parādījusi saviem 38 miljoniem sekotāju svētdien, kad ģimene gaidīja “Super Bowl” kausa izcīņas spēli. Parakstā pie attēlu sērijas Bleika pierakstījusi, ka ir “ļoti aizņemta”.

Laivlijai un Reinoldsam, kuri apprecējās 2012. gadā, jau ir trīs kopīgas meitas – Džeimsa (7), Inese (6) un Betija (3).

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bleika Laivlija ar vīru Raienu Reinoldsu, vīramāti Tamiju un trim meitām 2021. gadā.

Priecīgā ziņa par sagaidīto mazuli seko neilgi pēc tam, kad vārdā nenosaukts avots aizvadītā gada novembrī informēja izdevumu “Us Weekly”, ka Bleikai “nav daudz laika”, līdz viņa būs ceturto reizi kļuvusi par māmiņu.

Jaunie vecāki vēl nav atklājuši bērna dzimumu un vārdu, kā arī nav parādījuši jaundzimušā pirmo fotogrāfiju.

Līdz ar jauko ģimenes foto, kas šķietami uzņemta pāra mājas viesistabā, aktrise padalījusies vēl ar virkni citu attēlu, kuros redzams gards ēdiens, ko viņi baudīja lielās spēles dienā.

Kārumu skaitā bija apetītelīgs pīrāgs un mājās gatavota pica ar kausēto sieru un tomātu gabaliņiem.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss ar vecākajām meitām 2015. gadā.

Aktrises “Instagram” konta sekotāji pie Bleikas jaunākā ieraksta komentējuši, ka ir pamanījuši, ka viņai vairs nav grūtnieces vēderiņš. “Pagaidi, tev jau ir piedzimis mazulis?” – vaicā viena fane.

Otra papildinājusi – “Mazulis ir klāt,” un pievienojusi sarkanu emocijzīmju sirsniņu. Trešā piebildusi – “Lielisks diskrēts paziņojums par bērna piedzimšanu! Apsveicu, Reinoldsu ģimene!”

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon

Citi sekotāji slavējuši Bleika lielisko pēcdzemdību figūru, un viena fane komentējusi: “Esmu greizsirdīga, ka tev der džinsi. Mans jaunākais bērniņš ir 96 mēnešus vecs, bet es joprojām varu uzvilkt tikai legingus.”

Otra ar humoru piebildusi: “Viņa diskrēti dzemdē un pēc tam izskatās šādi apspīlētā topiņā. Viņai tas tik labi padodas!”

2022. gada septembrī Bleika oficiāli paziņoja, ka gaida ceturto bērnu, kad apmeklēja apmeklējot 10. gadskārtējo “Forbes” ietekmīgāko sieviešu samitu.

foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Bleika Laivlija 2022. gada septembrī “Forbes” samitā.

Viņa bija ģērbusies modes nama “Valentino” darinātā mini kleitā ar fliteriem. Šis tērps lieliski akcentēja topošās māmiņas statusu, kad Bleika starojot pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Kāds paziņa tolaik slavenību žurnālam “People” atzina, ka ziņa par gaidāmo bērnu ir milzīgs pārsteigums, jo viņa to glabājusi stingrā noslēpumā.

“Pat draugi bija pārsteigti, ka viņa atkal ir stāvoklī,” piebilda anonīmais informators.

Kulta aktrise Bleika Laivlija

gallery icon

Avots atklāja, ka Bleika dievina māmiņas lomu, norādot: “Viņas bērni ir viņas prioritāte pār visu.”

“Jūs nekad neiedomātos, ka Bleika Laivlija, šī superzvaigzne un skaistā sieviete, būs parasts cilvēks, kurš katru vakaru gatavo vakariņas un rūpējas par ģimeni, taču viņa patiešām ir brīnišķīga ar bērniem.”

Bleika Laivlija ar mammu modes nama "Michael Kors" skatē Ņujorkā

Aktrisei Bleikai Laivlijai un viņas mammai tiek pārmests, ka „Micheal Kors” skatē Ņujorkas Modes nedēļā viņas sēdējušas pirmajā rindā ar ...

gallery icon

Lai gan abiem talantīgajiem aktieriem vēl ir jāatklāj plašākai sabiedrībai jaunākā bērna dzimums, Raiens agrāk ļāvis noprast, ka arī ceturtā atvase varētu būt meitene. Viesojoties Džimija Falona sarunu šovā, Reinoldss pērn izteicās: “Es zinu, ka pats mazliet esmu klukstes lomā. Es pazīstu meitenes. Esmu meitu tētis. Esmu pie tā pieradis. Esmu tam gatavs.”