foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Repšes meita pārceļas uz Spāniju, Kolāts dalās jaunības prātulās - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Žurnālistam Dzintrim Kolātam humora izjūta nav sveša.
Slavenības
2023. gada 5. februāris, 18:15

Repšes meita pārceļas uz Spāniju, Kolāts dalās jaunības prātulās - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Repšes meita pārceļas uz Spāniju

Fotogrāfe, ekspolitiķa Einara Repšes meita Madara Repše-Šterna "Instagram" saviem sekotājiem pavēstījusi, ka uz kādu laiku kopā ar vīru Armandu Šternu par savām mājām sauks Spāniju. Cik gan ilgi tur plānots dzīvot, nav atklāts.

Tomsons un dīvainais vēstījums

Žurnālists un radio balss Aidis Tomsons "Twitter" dalījies ar foto no sava brauciena autobusā. Proti, viņam priekšā esot dīvains vēstījums, kas brīdina nelikt kājas uz galda, bet šis uzraksts ir tikai krievu valodā.

Kolāta jaunības prātulas

Žurnālistam Dzintrim Kolātam humora izjūta nav sveša. Viņš ietvītojis amizantas pārdomas no saviem tīņa gadiem un raudzīšanos uz vecākiem cilvēkiem.

Mūrniece un takši

Eksministre Linda Mūrniece dalās novērojumos, ko matījusi lidostā "Rīga". Viņa uzskata, ka takšu jautājums joprojām nav sakārtots. Pie lidostas izejas sieviete krievu valodā esot mēģinājusi piesaukt klientus, un tas atgādinot agrākos saukļus no tirgus: “spirķik, sigareti”.

Rešetins pret Gloriju

“Vates paraugstunda,” tik īsi un kodolīgi izteicies aktieris Intars Rešetins par soctīklos tik ļoti populāro video, kurā skandalozā Saeimas deputāte Glorija Grevcova smīn un nicīgi izsakās par to, ko ieraudzījusi, izstaigājot Latvijas Okupācijas muzeju.

Liepnieks lepojas

“Šis ir pagaidām augstākais manas rakstnieka karjeras punkts,” tā savā "Twitter" profilā raksta Jurģis Liepnieks, kas saņēmis greznu torti ar viņa jaunākās grāmatas "Mans nabaga pirāts" attēlu uz tās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Dejus un deminutīviņi

Pazīstamā radio balss Sanda Dejus gandrīz pievēmusi somu, jo kāds taksists nodomājis, ka laba ideja būtu, viņaprāt, seksīgi pajautāt: “Darbiņš cauri, brauksim uz mājiņām?”