foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Pamela Andersone domājusi, ka ar "maģiskām spējām" nogalinājusi savu aukli
Pamela Andersone ar dēliem Brendonu Tomasu Lī (pa kreisi) un Dilanu Džegeru Lī (pa labi) dokumentālās filmas pirmizrādē 30. janvārī
Slavenības
2023. gada 3. februāris, 05:57

Pamela Andersone domājusi, ka ar "maģiskām spējām" nogalinājusi savu aukli

Jauns.lv

Pamela Andersone savā jaunajā "Netflix" dokumentālajā filmā "Pamela: A Love Story" pastāstījusi par laiku bērnībā, kad viņa piedzīvojusi vardarbību no savas aukles puses.

Aktrise pastāstīja, ka mēģinājusi sievieti nogalināt, iedurot viņai sirdī pildspalvu, taču dienu vēlāk aukle gājusi bojā autoavārijā.

Pamela bijusi tik pārliecināta, ka ar savām "maģiskajām spējām" izraisījusi sievietes nāvi, ka nevienam to nav teikusi un gadiem ilgi dzīvojusi sirdsapziņas pārmetumos.

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

"Kad biju maza, ar mani notika dažas šausmīgas lietas," filmā stāsta modele. "Man bija aukle, un mani vecāki uzskatīja, ka viņa ir lieliska aukle, jo viņa visu laiku nesa dāvanas. Bet viņa man uzmācās."

Vardarbība turpinājusies trīs vai četrus gadus.

"Viņa vienmēr man teica, lai es neko nesaku saviem vecākiem. Es centos no viņas pasargāt savu brāli. Es mēģināju viņu nogalināt," Andersone atklāj. "Es mēģināju viņai iedurt sirdī ar konfekšu pildspalvu. Un tad es viņai teicu, ka vēlos, lai viņa mirst. Nākamajā dienā viņa nomira autoavārijā."

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon

Aktrise domājusi, ka sieviete nomirusi viņas dēļ. Viņa stāsta: "Es domāju, ka es viņu nogalināju ar savu maģisko prātu, un nespēju nevienam to pateikt. Bet es biju pārliecināta, ka es to izdarīju, ka es novēlēju viņai nāvi, un tāpēc viņa nomira."

Andersone atklāj, ka ar šo domu dzīvojusi visu savu bērnību.

Traumējošajos brīžos viņa mēģinājusi dzīvot savā pasaulē. "Es raku bedri uz Ķīnu, domājot: "Es ienīstu to, es ienīstu šo, es gribu tikt prom no šejienes." Es tikai domāju, ka man jātiek prom no šīs salas."

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Jaunās "Netflix" dokumentālās filmas producents ir Andersones dēls Brendons Tomass Lī (26). Viņš pauž, ka viņa māte deviņdesmitajos gados par piedalīšanos populārajā seriālā "Baywatch" saņēmusi ārkārtīgi zemu atalgojumu - vien 4000 ASV dolāru gadā.

"Cilvēki būtu šokēti, uzzinot, kā viņa tika izmantota," viņš stāstīja dokumentālās filmas pirmizrādē.

Pamela filmā ir atklāta arī par savām neveiksmēm mīlas jomā: sākot ar kādu agrīno mīlestību, kuru reiz pieķērusi mazgājam dzimumlocekli izlietnē, līdz vīram Rikam Salomonam, kuru viņa apprecēja pat divas reizes.

"Netflix" filmu un seriālu straumēšanas vietnē filma "Pamela: A Love Story" pieejama no 31. janvāra.

Pamela Andersone ierodas "Pludmales patruļas" rīmeika filmēšanas laukumā

gallery icon

Pamela Andersone uz gadu mijas ballīti ņem līdzi žurnālu ar saviem kailfoto

Pamela Andersone 2016. gadu sagaidīja naktsklubā Maiami kopā ar draugiem. Uz ballīti viņa bija paņēmusi arī jaunāko „Playboy” numuru, kam ...

gallery icon