foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Billija Ailiša pieprasa netuvošanās orderi pret vajātāju, kurš mēģinājis ielauzies viņas bērnības mājā
Billija Ailiša.
Slavenības
2023. gada 19. janvāris, 07:00

Billija Ailiša pieprasa netuvošanās orderi pret vajātāju, kurš mēģinājis ielauzies viņas bērnības mājā

Jauns.lv

Billija Ailiša pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīrieti, kurš ielauzies viņas mājā šā mēneša sākumā.

Dziedošā superzvaigzne pastāstījusi, ka šis incidents, kā arī vēl pieci citi pirms tā, izraisījuši viņai “izteiktu trauksmi, bailes un emocionālas ciešanas” par viņas un viņas ģimenes drošību.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon

Billija norāda, ka viņas ģimenes mājā 5. janvārī ielauzies kāds 39 gadus vecs vīrietis, kurš fotogrāfijās nav atpazīstams, un centies “acīmredzot apliecināt savu mīlestību pret mani” un paudis, ka patiešām vēlas satikt dziedātāju.

Juridiskajos dokumentos, ko ieguvusi ziņu aģentūra PA, apgalvots, ka šis vīrietis vairākas reizes no decembra beigām līdz janvāra sākumam iekļuvis ģimenes mājā “nepieteikts un neaicināts”.

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon

Taču šī nav pirmā reize, kad Billijai dzīvē nākas saskarties ar vajātāju.

Viņa piebilda: “Diemžēl šī nav pirmā reize, kad nezināms cilvēks mēģina sazināties ar manu ģimeni un mani, vajājot mūs ārpus ģimenes mājas un izsakot mīlestības apliecinājumus, kā arī draudot ar vardarbību.”

Billija Ailiša šovā “Saturday Night Live” 2021. gada decembrī

gallery icon

“Tomēr katrs šāds gadījums, arī pašreizējais, rada man pamatīgu satraukumu, bailes un emocionālu pārdzīvojumu par manu un mana tēva, mātes un brāļa personīgo drošību.”

“Es baidos, ka vienu dienu kāds no šiem cilvēkiem izdarīs kaut ko vardarbīgu vai ārkārtīgi traucējošu man vai kādam no manas ģimenes.”

Billija Ailiša krāšņajā "Oscar de la Renta" kleitā, kura ļoti izceļ viņas sievišķīgās aprises

gallery icon

Tas būs milzīgs trieciens dziesmas “Ocean Eyes” izpildītājai, jo viņa iepriekš intervijās ir teikusi, ka ģimenes mājas izjūt kā visdrošāko vietu.

“Man ļoti nepatīk būt vienai,” sarunā ar izdevuma “Irish Times” reportieri 2021. gadā atzina dziedātāja.

“Man patīk anonimitāte vai autonomija, bet es jūtos slikti, kad esmu viena. Man tas riebjas. Man ir daudz vajātāju, un ir cilvēki, kas vēlas man nodarīt ko sliktu. Mani arī satrauc tumsa un, piemēram, tas, kas ir zem gultām un dīvāniem. Man ir daudz dīvainu, neloģisku baiļu.”

“Tāpēc es aizvien bieži uzturos savu vecāku mājās. Es mīlu savus vecākus un man tur patiešām patīk. Tur ir ļoti nomierinoši.”

Billija Ailiša un Džesijs Razerfords

gallery icon

Ja prasība par netuvošanās oderi tiks pieņemta, tā nodrošinās aizsardzību arī Billijas mātei Megijai Mejai Beirdai un tēvam Patrikam Mīdam O’Konelam, kā arī brālim producentam Fineasam O’Konelam.

Ailiša lūgumu par netuvošanās ordera piešķiršanu iesniegusi Losandželosas Augstākajai tiesai otrdien, 17. janvārī.