foto: Vida Press
Haotiskie mīlasstāsti jeb Gada jocīgākie šovbiznesa pārīši
Viņu dzīves tabloīdi 2022. gadā aprakstīja krietni.
Slavenības
2022. gada 30. decembris, 11:11

Haotiskie mīlasstāsti jeb Gada jocīgākie šovbiznesa pārīši

Jauns.lv

Mīlestība esot atrodama visnegaidītākajās vietās, un šie 2022. gada jaunie pārīši ir tam dzīvs apliecinājums. 

Grandiozā teātra izrāde – Kanje Vests un Džūlija Foksa

Plašsaziņas līdzekļos par 2022. gada haotiskāko mīlas stāstu ir nodēvēta savienība starp reperi Kanji Vestu un multimākslinieci Džūliju Foksu.

foto: J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Kanje Vests un Džūlija Foksa.

Lai gan attiecības bija ekstra īsas, knapi mēnesi ilgas, tās bija grandiozas un pompozas – kopā saskaņotos tērpos apmeklēti modes nedēļu pasākumi, Kanje kļuvis par viņas stilisti un dzimšanas dienā izcēlies ar grandiozu žestu – katrai Jūlijas draudzenei, viešņai dāvinājis pa "Hermes" somiņai.

Tas, kas palicis pāri no šīm attiecībām, ir starmešu gaismas Džūlijas virzienā un slavenību dzeltenās preses lappusēs iegrāmatots katrs viņas solis. “Man bija sajūta, ka esmu viņa draudzene. Bet tajā pašā laikā likās – kā tādā filmā piedalos viņa draudzeņu atlasē. Man bija aizņemta dzīve jau iepriekš, un kā gan lai tajā atrod vietu un laiku tik lielai personībai kā Kanje? Tas nebija ilgtspējīgi, es mēneša laikā zaudēju septiņus kilogramus svara,” par šķiršanās iemesliem stāstīja jaunā zvaigzne.

Dīva un klauns – Kima Kardašjana un Pīts Deividsons

Baumas par komiķa Pīta Deividsona un uzņēmējas, TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas mīlu paklīda, kad "Saturday Night Live" komiskajā iestudējumā abi skūpstījās.

foto: Kristin Callahan/Shutterstock/ Vida Press
Pīts Deividsons un Kima Kardašjana.

Baumas apstiprinājās, un deviņu mēnešu laikā Pīts uz sava ķermeņa pamanījās uztetovēt četrus viņai veltītus tetovējumus (vienā no tiem lepni paziņots: “Mana draudzene ir juriste”). Jūsmoja arī Kima: “Viņš ir jaukumiņš, lieliska personība. Tādi kā viņš vairs netiek taisīti.” Un turpināja izteikties pozitīvi arī tad, kad sabiedrība bija jāinformē par šķiršanos: “Jūtam lielu mīlestību un cieņu viens pret otru, bet abu darbu grafiki rada grūtības saglabāt attiecības.”

Pīts Deividsons un viņa tetovējumi

gallery icon

Divas dažādas pasaules – Bredlijs Kūpers un Huma Abedina

Kolorīto pārīti - aktieri Bredliju Kūperu un politiķi, Hilarijas Klintones palīdzi Humu Abedinu - esot iepazīstinājusi "Vogue" redaktore Anna Vintūra.

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/ Vida Press
Huma Abedina.

Abu attiecības vēl esot sākuma stadijā, bet zināms, ka Bredliju fascinējot sievietes starptautiskā un pavisam citādā dzīves pieredze. “Randiņu lietas liku kategorijā, ko daudzus gadus neaiztiku. Kad Hilarija bija Senātā, tas bija ļoti glamūrīgs laiks, es tiku aicināta uz vakariņām, kur bija visas skaistās, gudrās sievietes. Bet viņām pa vidu es – nopietna, maza politiķe kostīmā. Nekad negaidīju, ka būšu sieviete, kurai kāds no vīriešiem pievērsīs uzmanību, un tas bija normāli, jo šāda veida attiecības nozīmētu, ka man būtu mazāk laika darbam,” tā paziņojusi Huma, kas tagad ir dabūjusi lielo “trumpi” - Holivudas skaistuli.

Breds Pits un Bredlijs Kūpers

gallery icon

Prinča vietā princese – Rebela Vilsone un Ramona Agruma

“Es domāju, ka meklēju savu Disneja princi... Bet varbūt tas, kas man visu šo laiku patiešām bija vajadzīgs, bija Disneja princese,” tā par romantiskajām attiecībām ar sievieti "Instagram" paziņoja aktrise Rebela Vilsone.

Holivudas komiķe Rebela Vilsone un viņas mīļotā sieviete Ramona Agruma

gallery icon

“Mūs iepazīstināja kopīgais draugs, kurš abas pazina piecus gadus. Viņš redzēja, ka mums būs kas kopīgs, un tā tiešām arī izrādījās.” Un šī sieviete ir latviete, aksesuāru dizainere, apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" īpašniece Ramona Agruma.

Alternatīvā dīvaine un Holivudas skaistulis – Čenings Tatums un Zoja Kravica

Lai arī abi ir aktieri, Čeningam Tatumam un Zojai Kravicai ir ļoti atšķirīgi darba un dzīves stili, kas arī šīs attiecības padara par tik pārsteidzošām. Viņi iepazinās, kad Zoja uzaicināja Tatumu piedalīties filmā – debijā režisores ampluā "Pussy Island".

Zoja Kravica un Čenings Tatums

gallery icon

Viņa esot nospriedusi, ka pēc lomas filmā "Maģiskais Maiks" aktieris ir gana feministiski noskaņots, tāpēc viņam būtu interese arī par viņas darbu. Acīmredzot ne tikai darbu. Pāris redzēts Ņujorkā, sadevušies rokās, grandiozajā "Met" gala ballē, un, kā mūsdienās klājas, "Instagram", kur abi redzami kopīgās Helovīna svinībās kā tēli no 1976. gada filmas "Taksists". “Viņš ir brīnišķīga būtne. Viņš liek man smieties, un mēs abi mīlam mākslu, mums tīk runāt par mākslu, pētīt, kāpēc darām to, ko darām. Mums patīk skatīties filmas un pēc tam tās analizēt, vienam otru izaicināt,” tā skaidrojusi Zoja.