foto: Instagram
"Stāvoklis pasliktinās": Zavorotņuka slepeni no mājām aizvesta uz onkoloģijas klīniku
2019. gadā Zavorotņukai tika diagnosticēta agresīva audzēja forma - galvas smadzeņu glioblastoma.
Slavenības
2022. gada 19. decembris, 14:06

"Stāvoklis pasliktinās": Zavorotņuka slepeni no mājām aizvesta uz onkoloģijas klīniku

Jauns.lv

Jau četru gadu garumā aktrise Anastasija Zavorotņuka cīnās ar onkoloģisku saslimšanu, turklāt pēdējos pāris gadus ziņu par seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznes veselības stāvokli praktiski nav kļuvis, un dalās tajās vienīgi viņas meita Anna.

Atgādināsim, ka 2019. gadā Zavorotņukai tika diagnosticēta agresīva audzēja forma - galvas smadzeņu glioblastoma.

Pirmo laiku aktrises veselību pat uzraudzīja Vācijas speciālisti kādā privātā klīnikā Vācijā. Tomēr rezultātu trūkuma dēļ Zavorotņukas ģimene vienojusies ar Krievijas speciālistiem, raksta "TopNews".

Ārstēšana deva savus rezultātus un pēc kāda laika atrašanās stacionārā Zavorotņuka tika nosūtīta mājās, lai veiktu tālāku ārstēšanu.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Taču tagad kļuvis zināms, ka šī gada septembrī viņa atkal slepeni hospitalizēta uz onkoloģijas klīniku Maskavas centrā.

Tiek norādīts, ka Zavorotņukai kļuvis nepietiekami ar kopēju aprūpi un bijusi nepieciešama diennakts ārstēšana un novērošana. Šos datus apstiprina arī tas, ka Zavorotņukas dzīvesbiedra automašīnai uzlikti 13 sodi par nepareizu auto novietošanu blakus slimnīcai. Tiesa gan, visbiežāk viņš tur parādījies nakts laikā, acīmredzot, lai nepievērstu uzmanību.

Iespējamo Zavorotņukas stāvokļa pasliktināšanos komentēja onkologs Vladimirs Fiļimonovs. Eksperts skaidroja, ka relokāciju varēja izraisīt nepieciešamība veikt medicīniskas procedūras, bet pacientes stāvoklis nepieļauj ikdienas pārvietošanos no mājām uz slimnīcu.

"Šāda relokācija ne vienmēr liecina par stāvokļa pasliktināšanos, bet to var pieņemt. Domājams, ka terapija likumsakarīgi pārstāja darboties, sākās pieradums un stāvoklis pasliktinās," akurāti izteicās onkologs.