foto: CAMERA PRESS/Gareth Gay / Vida Press
Brūsa Villisa veselības stāvoklis ievērojami pasliktinās
Brūss Villiss.
Slavenības
2022. gada 10. decembris, 06:38

Brūsa Villisa veselības stāvoklis ievērojami pasliktinās

Jauns.lv

67 gadus vecais Holivudas aktieris Brūss Villiss, kuram šā gada pavasarī diagnosticēja afāziju, jau ilgāku laiku kopā ar ģimeni piekopj noslēgtu dzīvesveidu, tikai šad un tad izejot pastaigās kopā ar draugiem.

Villisa tuvs draugs Silvestrs Stallone pastāstījis, ka aktieris "pārdzīvo ļoti, ļoti grūtu laiku". Stallone ir patiesi sarūgtināts, ka vairs nespēj kontaktēties ar draugu tāpat kā agrāk.

Aiziešana no profesijas nebija tik bēdīgs notikums. Daudz skumjākas ir jaunākās ziņas, ka Brūsam Villisam draud pilnīga paralīze, informē portāls “RadarOnline”, atsaucoties uz anonīmu avotu, kas esot tuvs aktiera paziņa.

Jaunākajās ģimenes fotogrāfijās Brūss Villiss joprojām smaida.

Taču paziņa norādījis, ka aktieris aizvien retāk atpazīstot savus tuviniekus un “veco labo Brūsu” viņa bērni un mīļotās sievietes vairs redzot ļoti reti.

“Viņi zina, ka Brūss nedzīvos mūžīgi. Tāpēc viņiem ir dārgs katrs kopā pavadītais brīdis,” uzsvēris vārdā nenosauktais avots.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon
19

Pēc viņa teiktā, Villisa bijusī sieva un trīs vecāko meitu māte Demija Mūra regulāri uztur kontaktu ar Villisu un viņa tagadējo sievu Emmu Hemingu.

“Viņa izmanto katru iespēju, lai pavadītu laiku kopā ar viņu. Ja viņas nav līdzās, viņa zvana pa tālruni, lai Brūss dzirdētu viņas balsi.”

Pēc tam, kad Villisam konstatēja afāziju, aktieris pārdeva lielāko daļu savu nekustamo īpašumu un beidza karjeru kino.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon
60