Grupas "Muse" rokeris nomaina Keitu Hadsoni pret "Playboy" modeli. FOTO
„Muse” līderis Metjū Belamijs tagad satiekas ar 11 gadus par sevi jaunāko modeli Ellu Evansu.
Slavenības
2015. gada 23. aprīlis, 09:49

Grupas "Muse" rokeris nomaina Keitu Hadsoni pret "Playboy" modeli. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Muse” solistam ir laba gaume attiecībā uz sievietēm. Pērnā gada decembrī pēc četriem kopābušanas gadiem un dēla Bingema (3) sagaidīšanas pasaulē Metjū Belamijs (36) izšķīrās no savas skaistās draudzenes, Holivudas aktrises Keitas Hadsones (36). Nu viņa dzīvē ienākusi jauna mīla – seksapīlā modele Ella Evansa.

Tikai četrus mēnešus pēc šķiršanās no aktrises Keitas Hadsones, grupas „Muse” līderis Metjū Belamijs sastapis jaunu mīlestību. Modele Ella Evansa ir dzimusi Teksasā un viņa ir 25 gadus veca. Daudzi viņu atpazīs kā vienu no puskailajām meitenēm, kas redzamas Robina Tika hitsingla „Blurred Lines” videoklipā.

2008. gadā Ella Evansa piedalījās jauniešu skaistumkonkursā „Mis Luiziānas tīne” un „Mis tīne ASV 2008”. Pēdējā no tiem viņa ierindojās trešajā vietā. Titulu Evansai atņēma, jo 11 mēnešus pēc konkursa jaunieti arestēta par skandāla sarīkošanu restorānā. Ellas rokassomiņā tika atrasta marihuāna, kā arī viņa un trīs draugi bija vainoti savu rēķinu nemaksāšanā. Pēc publiski plaši iztirzātā aresta modele teju nekavējoties saņēma piedāvājumu pozēt populārajam vīriešu žurnālam „Playboy”. Būdama 19 gadus veca, viņa kļuva par žurnāla mēneša meiteni. 2009. gada oktobra numurā viņa pieteikta ar savu īsto, pilno vārdu Lindseja Geila Evansa.

Evansas karjera uzplauka 2013. gadā pēc dalības Robina Tika videoklipā „Blurred Lines”. Īsi pēc tam viņai piedāvāja filmēties arī divos dziedātājas Bijonsē videoklipos dziesmām „Haunted” un „Superpower”. Abu režisors bija Jonass Akerlunds.

Keita Hadsone un Metjū Belamijs sāka satikties 2010. gada vasarā. Keita palika stāvoklīt tikai pēc diviem draudzības mēnešiem. Pāris paziņoja par saderināšanos 2011. gada aprīlī, tikai dažus mēnešus pirms dēliņa nākšanas pasaulē. Kāzas pāris tā arī nenosvinēja. Pērnā gada nogalē Hadsones pārstāvis publiski apstiprināja ziņas, ka aktrise vairs nav saderināta un no Belamija izšķīrusies.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press