Latvijā sāk raidīt "Radio ROKS"
“Radio ROKS” ir radiostacija ar unikālu muzikālo formātu.
Mūzika
2022. gada 29. novembris, 12:41

Latvijā sāk raidīt "Radio ROKS"

Jauns.lv

25. novembrī, tieši pusnaktī, ar grupas KINO dziesmu “A Star named the Sun” Latvijas galvaspilsētas ēterā sāka skanēt absolūti unikāla muzikālā formāta radiostacija “RADIO ROKS”. Rīgas iedzīvotājiem apraide notiek 88,6 FM frekvencē.

“Radio ROKS” ir radiostacija ar unikālu muzikālo formātu, kas nozīmē, ka klausītājiem būs iespēja ēterā dzirdēt tādas grupas kā BI2, DDT, Kino, Agatha Christie, Splin, Singer Zemfira un, protams, mūsu latviešu Brainstorm un daudzus citus pop roka izpildītājus. Radiostacijas RADIO ROKS sauklis ir TAVS ĪSTAIS, apraide notiek no centrālā TV torņa Zaķusalā un stabila radiostacijas uztveršana tiek nodrošināta 70 km rādiusā no Rīgas centra.

RADIO ROKS katru stundu būs rubrika “Мысли вслух” (Domas skaļi),kurā slaveni pop roka izpildītāji dalīsies savā dzīves pieredzē. Ēterā plānotas īpašas programmas ar slavenu pop rokmūziķu koncertu pārraidi. Ētera noformējums ir veidots tā, lai uzsvērtu mūsu mīlestību un pieķeršanos pilsētai un valstij, kurā dzīvojam un kur tiek radīts unikālais Radio ROKS. Piemēram, radio moto skan šādi: 12 stundas virs Rīgas jūras līča - Radio ROKS ir tavs Īstais.

Tiesības uz RADIO ROKS licenci pieder SIA Silver Group, kurā jau ietilpst divas radiostacijas - Relax FM, Autoradio Latvia. Kā atzīmēja Silver group vadītājs Alens Baibekovs,

“Pēc mūsu pētījuma, Rīgā nav nevienas radiostacijas, kurā būtu tik plašs mūsu izvēlētās mūzikas pārklājums, mēs uzskatām, ka šajā ziņā šī ir milzīga iespēja kļūt par vadošo POP ROCK staciju RĪGĀ. Mums ir liela pieredze radio apraides jomā, un mēs plānojam nopietni attīstīt projekta ētera un digitālo daļu. Mēs esam pārliecināti, ka radiostacija ar tik spēcīgu stratēģisko pozicionēšanu, piemēram, RADIO ROKS, būs klausītāju pieprasīta ilgtermiņā.

Mūsu holdingā jau strādā Relax FM - viegls un mierīgs radio, Autoradio Latvia - Virzība tikai uz priekšu. Tagad esam pievienojuši "RADIO ROKS – TAVS ĪSTAIS", no biznesa viedokļa šīs trīs radiostacijas lieliski papildina viena otru un var būt ideāla izvēle reklāmdevējiem.

Šobrīd Rīgā ir aptuveni trīsdesmit radiostaciju, no kurām 12 raida krievu valodā, tomēr RADIO ROKS nav šaubu, sasniegs līderpozīcijas reitingos.

Tēmas