foto: Instagram, Vida Press
Parisa Hiltone mīl lēkt ar izpletni, Šarlīze Terona gatava ēst pat ceptu kurpi. Slavenību dīvainās atkarības
Parisa, adrenalīna pilna.
Slavenības
2022. gada 16. oktobris, 09:50

Parisa Hiltone mīl lēkt ar izpletni, Šarlīze Terona gatava ēst pat ceptu kurpi. Slavenību dīvainās atkarības

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Katram ir sava vājība, hobijs un atkarība - viena nekaitīgāka, cita graujošāka un, kā parasti slavenību situācijā, neierastāka.

Senlietu šovs

Aktierim Robertam Patinsonam esot vājība uz "Diet Coke" dzērienu un TV šovu "Antiques Roadshow".

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon

Kā izrādās, nevis viņu interesē antikvārās vērtības, bet gan šova dalībnieki: “Man patīk cilvēku lepnās sejas izteiksmes, kad viņi domā, ka mantas tiks augstu novērtētas, bet, kad tā nenotiek, ir satriekti. Un otrādi – cilvēki, kuriem saka, ka atrastais ir vērtība, ka šī lieta izmainīs viņu dzīvi!”

Lelles

Viena no īpatnējākajām kolekcijām pieder aktierim Džeisonam Sīgelam - viņš kolekcionē lelles!

foto: ©Walt Disney Co./Courtesy Evere/ Vida Press
"Mapetšova" lelles un Džeisons.

Daļu no krājuma varēja redzēt komēdijā "Aizmirst Sāru Maršalu" (2008), kur bija leļļu rokopera, ko sarakstījis un izpildīja pats Džeisons. “Paldies Dievam, ka šīm lellēm ir konteksts. Citādi es būtu vīrietis bez darba, bet ar pilnu māju leļļu. Tas būtu traģiski.”

Cepts ēdiens

Ne visas Holivudas aktrises ir vegānes un bezglutēna ēdiena cienītājas. Aktrise Šarlīze Terona esot atkarīga no “neveselīgā”, ceptā ēdiena: “Es ēdīšu visu, kas ir cepts. Jūs jokojat? Es izcepšu arī savu kurpi un to apēdīšu.”

Holivudas aktrises Šarlīzes Teronas stils uz sarkanā paklāja un dzīvē

gallery icon

Jogas “adrenalīns”

Aktrise Dženifera Anistone uzskata, ka jogas prakse esot “pilnībā mainījusi viņas dzīvi” un kļuvusi par apsēstību, ar ko jānodarbojas vismaz piecas reizes nedēļā. “Tu sāc pēc tā alkt, patiešām tiekties pēc šā adrenalīna,” aktrise apgalvo.

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon

Datorspēles

Pat mūziķe Bejonsa ir atzinusies, ka ir viena no tām, kuras atkarība ir tiešsaistes geimings.

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon

Viņu fascinējot spēļu izaicinājums un platformas sniegtā anonimitāte: “Spēlēju ik dienu, un viņi mani lamā, kad pieļauju kļūdas, un pat izdzen no spēles. Man tas patīk, jautri, jo neviens nezina, ka tā esmu es.”

Ja nu noder

Maz ticams, ka Holivudas zvaigznēm ir nepieciešamība pēc sīknaudas. Un tomēr aktrise Kristīna Čenoveta kolekcionē 25 centu monētas.

foto: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/ Vida Press
Kristina Čenoveta.

Viņasprāt, šis ieradums ir attīstījies, kad aktrises karjera tikai sākās un veļas mazgāšanas automātos bija nepieciešamas attiecīgā daudzuma monētas.

Veselīgais kokaīns

Aktrise Kamerona Diaza golfu esot sākusi spēlēt 2000. gados ar savu, nu jau bijušo, mīļoto vīrieti – mūziķi Džastinu Timberleiku.

Draudzenes Drū Berimora un Kamerona Diaza

gallery icon

Attiecības neieilga, bet mīlestība uz spēli gan: “Es golfu spēlēju kādus astoņus gadus. Tas man ir kā kokaīns.”

Tuvumā debesīm

Sabiedrības dāmai, dīdžejam un supersievišķīgajai būtnei Parisai Hiltonei ir, iespējams, negaidītākā un drosmīgākā apsēstība – izpletņlēkšana.

Parisa Hiltone parāda saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu

gallery icon

Hobijs, kas naudas izteiksmē nav pieskaitāms pie budžetam draudzīgajiem, viņai patīkot adrenalīna dēļ: “Tas ir tik jautri. Es biju nobijusies, bet adrenalīna pieplūdums un trīsas ir tik aizraujošas.”

Kūkas un kūciņas

Holivudas aktrisēm ir gluži vai pienākums vienmēr būt formā. Tādēļ Nikolai Kidmenai nākas savu atkarību – saldumus – ierobežot: “Nedrīkstu ēst kūkas katru vakaru, bet drīkstu tās atļauties 3–4 reizes nedēļā. Ēdu veselīgi, bet mīlu pīrāgus un šokolādi.”

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon