foto: Instagram
Agresija reibumā un naža dūrieni sienā: ar satraucošu drāmu beigušās ukraiņu bēgles un britu tēva attiecības
Sofija un Tonijs attiecību sākumā.
Trakā pasaule
2022. gada 27. septembris, 20:44

Agresija reibumā un naža dūrieni sienā: ar satraucošu drāmu beigušās ukraiņu bēgles un britu tēva attiecības

Jauns.lv

Britu tēvs, kurš atstāja savu ilglaicīgo partneri, lai aizbēgtu ar ukraiņu bēgli 10 dienas pēc tam, kad viņa ievācās viņa ģimenes mājā, pametis savu jauno draudzeni.

Pamestā Ukrainas bēgle piedzīvojusi ļoti emocionālus brīžus. Kā vēsta "Daily Mail", video fiksēts brīdis, kad 22 gadus veco Sofiju Karkadīmu arestē policija. Jauno sievieti policija atradusi krūmos pēc tam, kad viņa spārdījusi sava bijušā mīļotā mājas ārdurvis, vienlaikus bļaujot: "Es tevi mīlu, Tonij!"

Pēc tam, kad Tonijs sestdienas vakarā izsaucis policistus saistībā ar citu strīdu, viņš policistiem paziņoja, ka pāra četru mēnešu ilgās attiecības ir beigušās.

Sofija sākotnēji devusies prom, taču vēlāk atgriezusies un sākusi vairākkārt spert pa ārdurvīm. Rezultātā Tonijs izsaucis policiju. 

Policisti notikuma vietā ieradušies divos transportlīdzekļos. Tikmēr Sofija jau paspējusi noslēpties. Tiek ziņots, ka policija pārmeklējusi apkārtējās ielas un atradusi Sofiju slēpjamies tuvējos krūmos.

Pēc aizvešanas uz nopratināšanu, Sofija atbrīvota bez apsūdzības. Policijas darbiniekiem ukrainete esot teikusi, ka vēlas atgriezties dzimtenē. Viņas vīza, kas izsniegta uz sešiem mēnešiem, zaudē spēku pēc dažām nedēļām.

"Viņai beidzas vīza, un viņai šeit, šajā valstī nav nekā. Viņa vairs nav kopā ar mani un viņai nav iemesla palikt," "MailOnline" sacīja Tonijs.

"Viņa ir no Kijivas, ko karš nav skāris tik daudz kā citas Ukrainas daļas. Tāpēc cerams, ka viņa atkal būs drošībā kopā ar ģimeni," piebilda Tonijs.

Tonijs esot izvēlējies pārtraukt attiecības ar Sofiju viņas it kā pārlieku lielās dzeršanas dēļ. Tāpat ukrainiete iebildusi pret to, ka Tonijs pirmajā vietā izvēlas savas meitas, nevis viņu.

Jaunais vīrietis pastāstīja, ka starp abiem konflikts izcēlies pēc tam, kad Sofija viņa dzimšanas dienā par daudz iedzērusi un vairākkārt ar nazi iedūrusi sienā.

Tonijs pastāstīja, kā viņš pēc Sofijas ierašanās mudinājis viņu doties prom, pirms tiek izsaukta policija. "Es baidījos, ka tas varētu notikt, ka viņa ieradīsies pie mājas, kad policija viņu būs brīdinājusi to nedarīt.

Viņa spēra pa ārdurvīm, kliedza un kliedza, un es mēģināju ar viņu parunāt. Man viņai bija jāpastāsta, kāpēc mūsu attiecības ir beigušās.

Es viņai teicu, ka baidos no tā, ko viņa varētu izdarīt pēc tam, kad redzēju, kā būdama piedzērusies viņa vairākas reizes ietriec nazi virtuves sienā," stāsta Tonijs.

"Es esmu apsargs un varu par sevi parūpēties, bet man nepatīk vardarbība. Un es uztraucos, ka viņa kļūst ļoti dusmīga.

Nedēļas nogalē bija mana 30. dzimšanas diena, un viņa to sabojāja, pēc pārāk lielas dzeršanas kļūstot ļoti agresīva, un tad notika incidents ar nazi virtuvē. Nolēmu, ka vairs negribu būt attiecībās ar viņu.

Man jāliek meitas pirmajā vietā. Viņai riebjas doma, ka man kopā ar bijušo partneri Lornu ir divi bērni.

Tas bija mans lēmums pamest Lornu un sākt jaunas attiecības ar Sofiju. Lorna nav un nekad nav bijusi pie vainas. Viss ir beidzies, un Sofijai tas ir jāpieņem."

Tonijs atklāja, ka iemesls strīdiem starp viņu un bijušo draudzeni bijis arī tas, ka viņam veikta vasektomija.

"Es tiešām jūtos briesmīgi redzot Sofiju raudam un kliedzam. Policija pirmdien man vairākkārt jautāja, vai es vēlos, lai viņi viņai izvirza apsūdzības. 

Bet es viņiem teicu, ka nevēlos, lai pret viņu ierosina lietu. Es gribēju, lai viņai sniedz kādu palīdzību. Policija man pateica, ka viņa ir brīdināta nenākt uz manām mājām un nekontaktēties ar mani.

Bet dažu stundu laikā viņa sazinājās ar mani no sava klēpjdatora. Es biju bloķējis viņas telefona numuru, lai viņa nevarētu man piezvanīt, bet viņa sāka man rakstīt. Es nelikos ne zinis, un tad viņa pēkšņi parādījās pie ārdurvīm un sāka spārdīties un kliegt.

Es mēģināju ar viņu sarunāties. Mēģināju viņai iestāstīt, ka mūsu attiecības ir beigušās, bet viņa kliedza, kliedza un raudāja. Es neuzdrošinājos viņai atvērt durvis," atklāj Tonijs.

Uz ziņām par to, ka bijušais partneris izšķīries no savas Ukrainas draudzenes, Lorna draugiem paziņojusi: "Es neņemtu viņu atpakaļ pat pēc miljons gadiem."

Izdevums "The Sun" ziņo, kā Lorna teikusi draugiem: "Es zināju, ka viņiem tas beigsies ar nelaimi. Es vienkārši nedomāju, ka tas notiks jau pēc četriem mēnešiem."

Tikmēr Tonijs piebilda: "Es vairs nespēju izturēt viņas ļaunprātību vai dusmas. Es atstāju Lornu un abus savus bērnus viņas dēļ. Es tik ļoti centos, lai šīs attiecības izdotos. Es zināju, ka mēs izskatīsimies kā jukušie, ja mūsu attiecības beigsies."