foto: Shutterstock/ Vida Press
Karaļnama fotogrāfs atklāj patieso iemeslu, kāpēc princis Viljams uzaicināja Meganu uz Vindzoras pili
Megana Mārkla ar vīru princi Hariju pievienojās princim Viljamam un hercogienei Ketrīnai pie Vindzoras pils.
Slavenības
2022. gada 14. septembris, 10:33

Karaļnama fotogrāfs atklāj patieso iemeslu, kāpēc princis Viljams uzaicināja Meganu uz Vindzoras pili

Jauns.lv

Karaļnama fotogrāfs Arturs Edvardss padalījies savā pārliecībā par to, kāds ir patiesais iemesls, kāpēc princis Viljams bijis gatavs kompromisam un uzaicinājis Meganu Mārklu pievienoties pasākumā pie Vindzoras pils. Sestdien abi prinči ar sievām devās aplūkot karalienes piemiņai noliktos ziedus un aprunājās ar tautu, kas pulcējās pie vārtiem.

Fotogrāfs Artūrs Edvardss sniedza vaļsirdīgu interviju ētera personībai Pīrsam Morganam, kurā pauda izbrīnu par to, ka jaunais karalis Čārlzs III savā pirmajā uzrunā ir pieminējis princi Hariju un Meganu Mārklu, kā arī izteica savu viedokli, kāpēc princis Viljams uzaicinājis brāli un viņa sievu nelielajā pastaigā pie Vindzoras pils.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon

Viņš teica: “Kad princis savā runā [Čārlzs] teica, ka mīl Hariju un Meganu, arī mani tas pārsteidza. Savukārt, kad Megana izkāpa no mašīnas, es biju izbrīnīts.”

“Bet acīmredzot Viljamam bija kaut kas jādara lietas labā. Viņš aprunājās ar brāli un teica: ‘Sadarbosimies kopā.’”

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Karaļnama fotogrāfs Arturs Edvardss.

“Viņi to izdarīja, jo, ja Megana pirmdien ierastos uz bērēm, visas avīzes runātu par Meganu, un karalis to šobrīd nevēlas. Viņš vēlas, lai visa uzmanība būtu veltīta karalienei un nevienam citam. Nekādas uzmanības novēršanas. Vai viņi [Viljams un Harijs] salabs, kas zina, jo abiem ir ļoti lielas nesaskaņas.”

foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press
Par "fantastisko četrinieku" dēvētie karalienes mazdēli ar sievām ierodas pie Vindzoras pils vārtiem sasveicināties ar tautu.

Karaļnama fotogrāfam arī pajautāts par jauno karali un viņa attiecībām ar Čārlzu gadu gaitā.

“Viņš [karalis Čārlzs] vienmēr teica: ‘Vēsture mani tiesās.’ Un tagad cilvēki viņu redz tādu, kāds viņš ir,” norādīja Arturs Edvardss.

foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press

“Cilvēks, ar kuru esmu kopā strādājis… Viņš ir brīnišķīga personība. Viņš pazīst ikvienu visā plašajā pasaulē, katru premjerministru, katru valsts galvu. Viņam ir apbrīnojami labi sakari. Viņš ir apceļojis pasauli. Jūnijā mēs bijām Ruandā kopā ar visiem valdības vadītājiem, un viņi visi izrādīja [Čārlzam] lielu cieņu.”

foto: action press/ Vida Press

Fotogrāfs paturpināja: “Iemesls, kāpēc es jokojām strādāju, Pīrs, ir tāpēc, ka es strādāju ar šo brīnišķīgo vīrieti un karalieni, jauno karalieni Kamillu. Tie ir brīnišķīgi cilvēki. Man patiešām tas patīk. Ja man būs darbs ar karali, nākamā reize visticamāk būs jau trešdien, kad viņš dosies aiz zārka. Es viņu vērošu, bet nešaubos, ka viņš būs stiprs.”

foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press

Atgādināsim, ka intervijas vadītājs Pīrss Morgans jau kopš brīža, kad Saseksas hercogi pameta karaļnamu, ir ļoti negatīvi noskaņots pret šo pāri un nekad nepalaiž garām iespēju publiski paust arī savu personīgo viedokli.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon