Slavenības
2022. gada 25. augusts, 15:05

Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina patiešām šķiras!

Jauns.lv

Kā saka - nav dūmu bez uguns. Pirms dažām dienām sociālos tīklus sasniedza Silvestra Stallones (76) fotogrāfija, kurā viņš tetovējumu ar sievas Dženiferas Flavinas (54) portretu aizstājis ar citu attēlu. Aktiera pārstāve noliedza nesaskaņas ģimenē, taču nu kļuvis zināms, ka pāris patiešām šķiras pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem.

Silvestrs Stallone ilgāk vairs nevar saglabāt to noslēpumā un noliegt, ka tās ir tikai baumas.

"Rokija" filmu zvaigzne un viņa sieva Dženifera Flavina, ar kuru laulībā ir nodzīvoti 25 gadi, patiešām šķiras. Šo informāciju apstiprinājuši tādi izdevumi kā “People” un “Closer Weekly”.

Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina laiku lokos

gallery icon

Dženifera piektdien iesniegusi šķiršanās dokumentus Palmbīčas apgabalā Floridā, liecina izdevuma “Closer” rīcībā nonākušie tiesas dokumenti. Kā šķiršanās iemeslu viņa norādījusi, ka “laulība starp pusēm ir neglābjami izjukusi”.

Savā pieteikumā Flavina apgalvo, ka “vīrs ir iesaistījies laulības aktīvu apzinātā izšķērdēšanā, izsaimniekošanā un/vai izšķērdēšanā, kam ir bijusi nelabvēlīga ekonomiska ietekme uz laulāto īpašumu”.

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

gallery icon

Dženifera Flavina Stallone arī izteikusies vēlēšanos atjaunot pirmslaulību vārdu Dženifera Lī Flavina.

“Es mīlu savu ģimeni. Mēs draudzīgi un privāti risinām šos personīgos jautājumus,” paziņojumā izdevumam “Huffington Post” norādījis Silvestrs Stallone.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina 1988. gadā.

Pāris sāka satikties 1988. gadā, bet apprecējās 1997. gadā. Laulībā pasaulē nākušas trīs meitas – Skārleta (20), Sistina (24) un Sofija (25).

Stallones trešā laulība līdz šim šķita viena no stiprākajām Holivudā, pat neraugoties uz to, ka pāra romantisko attiecību sākums bija diezgan sarežģīts.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina 1997. gadā.

Viņi pirmo reizi sāka satikties 1988. gadā neilgi pēc tam, kad bija izirusi aktiera otrā laulība ar Brigitu Nīlsenu.

Abi iepazinās kādā Beverlihilsas restorānā, kad Dženifera bija 20 gadus veca modele un viņš piedzīvoja īslaicīgu karjeras kritumu ar filmu “Rembo III”, par kuru ieguva “Zelta avenes” balvu kā gada sliktākais aktieris.

foto: ©RAMEY PHOTO AGENCY / Vida Press
Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina ar pirmo meitu Sofiju.

Jauniņo Flavinu viņš pameta citas modeles dēļ. Stallone devās pie modeles Dženisas Dikinsones, kura apgalvoja, ka aktieris ir viņas mazās meitas tēvs. Stallone pārtrauca attiecības ar Dženiferu Flavinu, nosūtot viņai vēstuli ar “FedEx” starpniecību, ko modele nodēvēja par “nevīžīgu” attieksmi.

Tikai pēc Stallones un Dikinsones šķiršanās DNS tests parādīja, ka aktieris nav viņas meitas tēvs.

Silvestra Stallones ģimeniskās brīvdienas Francijas dienvidos

gallery icon

Drīz pēc tam Silvestrs saderinājās ar aktrisi Endžiju Everhārtu, bet abu attiecības izira. Tad viņš atgriezās pie Dženiferas Flavinas.

Abi apprecējās 1997. gada 17. maijā greznajā Londonas viesnīcā “Dorchester Hotel”. Ņemot vērā Stallones brunču mednieka slavu, reti kurš ticēja, ka šī laulība būs uz ilgu laiku.

Silvestra Stallones skaistās meitas

gallery icon

Tomēr daudziem par pārsteigumu šī laulība izrādījās apbrīnojami noturīga un stipra. Šā gada maijā pāris atzīmēja sudrabkāzu jubileju.

Aizdomas par to, ka laulība ir uz iziršanas robežas parādījās pēc tam, kad Dženifera mēneša sākumā “Instagram” blogā publiskoja fotogrāfiju ar visām trim meitām un parakstīja to sekojošiem vārdiem: “Šīs meitenes ir mana prioritāte. Nekas cits nav svarīgs. Mēs četras uz mūžu.”

Pēc tam arī atklājās, ka viņa vairs neseko sava vīra kontam sociālajos tīklos.

Savukārt pēc tam, kad internetā parādījās fotogrāfija, kurā Stallone sievai veltīto tetovējumu uz labā augšdelma aizstājis ar Rokija buldoga Butkusa attēlu, aktiera pārstāve centās kliedēt runas par šķiršanos, tās noliedzot.

Mišela Bega uzstāja, ka slavenajam pārim neesot attiecību problēmu un tas viss ir pārpratums, kas radies pēc sievas portreta tetovējuma atsvaidzināšanas uz aktiera rokas.

“Stallones kungs bija iecerējis atsvaidzināt sievas Dženiferas portreta tetovējumu, taču rezultāts bija neapmierinošs un diemžēl arī neizlabojams,” viņa skaidroja. No sīkākiem komentāriem gan viņa atturējās.

Silvestrs Stallone ar sievai Dženiferai Flavinai veltīto tetovējumu

gallery icon

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju. Uz ekrāniem viņš ir sīksts un nelokāms. Taču tiklīdz runa ir par ģimeni – ...

gallery icon

Silvestrs Stallone ar meitu Sistinu

Silvestrs Stallone ļoti lepojas ar visām trim meitām – Sofiju, Sistinu un Skārleta. Sistina izrādījusi vēlmi kļūt par modeli, ko ...

gallery icon

Stallones jaunākā meita Skārleta Rouza garumā jau gandrīz panākusi tēti

gallery icon