Slavenības
2022. gada 24. augusts, 06:05

Kas noticis Silvestra Stallones laulībā? Sievai veltīto tetovējumu viņš aizstājis ar citu

Jauns.lv

Holivudas zvaigznei Silvestram Stallonem uz labā bicepsa bija milzīgs sievai Dženiferai Flavinai veltīts tetovējums. Tagad tā vairs tur nav. Sievas tetovējums pārklāts ar suņa attēlu. Vai aktiera laulībā iezagušās nesaskaņas un pāris uz šķiršanās robežas?

Tā vien šķiet, ka Silvestra Stallones un Dženiferas Flavinas 25 gadus ilgušajā laulībā iezagušās nopietnas nepatikšanas.

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

gallery icon

"Rokija" un "Rembo" sāgu zvaigznei Silvestram Stallonem uz labā bicepsa bija sievai veltīts tetovējums. Šomēnes viņš no tā atbrīvojies, pa virsu uztetovējot suni Butkusu, kurš ir boksera Rokija uzticamais buldogs franšīzes filmās.

Arī Dženifera Flavina, kura ir 22 gadus jaunāka par savu 76 gadus veco vīru, devusi mājienu, ka abu laulība varētu būt izirusi. Jaunākajā “Instagram” fotogrāfijā viņa redzama, apskaujam visas trīs savas meitas.

“Šīs meitenes ir mana prioritāte,” viņa pierakstījusi pie 10. augustā publiskotās fotogrāfijas. “Nekas cits nav svarīgs. Mēs četras uz mūžu.”

Dženifera arī vairāk neseko vīra kontam sociālajos tīklos.

Stallones pārstāve Mišela Bega gan uzstāj, ka slavenajam pārim neesot attiecību problēmu un tas viss ir pārpratums, kas radies pēc sievas portreta tetovējuma atsvaidzināšanas uz aktiera rokas.

“Stallones kungs bija iecerējis atsvaidzināt sievas Dženiferas portreta tetovējumu, taču rezultāts bija neapmierinošs un diemžēl arī neizlabojams,” viņa paskaidrojusi.

“Stallones kungs mīl savu ģimeni. Šobrīd Stallones ģimene kopā filmējas realitātes šovā, kas debitēs kanālā “Paramount +”,” piebilda Bega.

No sīkākiem komentāriem aktiera pārstāve atturējās.

76 gadus vecais Stallone sievas tetovējumu demonstrēja vēl pavisam nesen, 7. augustā, kad fotogrāfiju ar to atrādīja savā “Instagram” lapā. Bet pēc deviņām dienām, 16. augustā, tetovējumu mākslinieks Zaks Peress publiskoja foto, ka ir sācis darbu pie Stallones augšdelma.

Tetovējumu meistara fotogrāfijās bija redzams, ka krāsainā Flavinas bilde ir pazudusi un tās vietā ir kucēna attēls.

Peress publiskoja arī sava mākslas darba bildi, taču drīz vien to dzēsa, jo komentētāji sāka jautāt, kāpēc aktieris nolēmis aizklāt sievas portretu.

Stallones trešā laulība līdz šim šķita viena no stiprākajām Holivudā, pat neraugoties uz to, ka pāra romantisko attiecību sākums bija diezgan sarežģīts.

Viņi pirmo reizi sāka satikties 1988. gadā neilgi pēc tam, kad bija izirusi aktiera otrā laulība ar Brigitu Nīlsenu.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina 1988. gadā.

Abi iepazinās kādā Beverlihilsas restorānā, kad Dženifera bija 20 gadus veca modele un viņš piedzīvoja īslaicīgu karjeras kritumu ar filmu “Rembo III”, par kuru ieguva “Zelta avenes” balvu kā gada sliktākais aktieris.

Jauniņo Flavinu viņš pameta citas modeles dēļ. Stallone devās pie modeles Dženisas Dikinsones, kura apgalvoja, ka aktieris ir viņas mazās meitas tēvs. Stallone pārtrauca attiecības ar Dženiferu Flavinu, nosūtot viņai vēstuli ar “FedEx” starpniecību, ko modele nodēvēja par “nevīžīgu” attieksmi.

Silvestra Stallones ģimeniskās brīvdienas Francijas dienvidos

gallery icon

Tikai pēc Stallones un Dikinsones šķiršanās DNS tests parādīja, ka aktieris nav viņas meitas tēvs.

Drīz pēc tam Silvestrs saderinājās ar aktrisi Endžiju Everhārtu, bet abu attiecības izira. Tad viņš atgriezās pie Dženiferas Flavinas.

Abi apprecējās 1997. gada 17. maijā greznajā Londonas viesnīcā “Dorchester Hotel”. Ņemot vērā Stallones brunču mednieka slavu, reti kurš ticēja, ka šī laulība būs uz ilgu laiku.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs Stallone un Dženifera Flavina 1997. gadā.

“Neesmu naiva par to, kas varētu notikt, kad neesmu tuvumā – viņš ir 45 gadus vecs vīrietis – nevaru mainīt to, kāds viņš ir,” tolaik žurnālam “People” sacīja Flavina.

“Tomēr viņš nekrāpj katru nedēļas dienu,” viņa piebilda. “Mēs kopā pavadām piecas no septiņām naktīm, tāpēc nezinu, kur viņš varētu atrast tam laiku.”

Tomēr daudziem par pārsteigumu šī laulība izrādījās apbrīnojami noturīga un stipra. Šā gada maijā pāris atzīmēja sudrabkāzu jubileju. Laulībā dzimušas trīs meitas Sofija (25), Sistina (24) un Skārleta (20).

Silvestra Stallones skaistās meitas

gallery icon

Stallonem ir divi dēli no pirmās sievas Sašas Čakas – Seidžs, kurš 2012. gadā 36 gadu vecumā mira no koronāro artēriju slimības, un Sīrgeo (43).

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju

Silvestrs Stallone ar vecāko meitu Sofiju. Uz ekrāniem viņš ir sīksts un nelokāms. Taču tiklīdz runa ir par ģimeni – ...

gallery icon

Silvestrs Stallone ar meitu Sistinu

Silvestrs Stallone ļoti lepojas ar visām trim meitām – Sofiju, Sistinu un Skārleta. Sistina izrādījusi vēlmi kļūt par modeli, ko ...

gallery icon

Stallones jaunākā meita Skārleta Rouza garumā jau gandrīz panākusi tēti

gallery icon