Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon
370
Mūzika
2022. gada 5. augusts, 07:00

Maksims Galkins šokē sava Jūrmalas koncerta viesus, runājot latviešu valodā. FOTO

Jauns.lv

Ceturtdien, 4. augustā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, savu šīs vasaras pirmo koncertu Latvijā sniedzis Krievijas šovmenis Maksims Galkins, kurš pamatīgi pārsteidzis savus viesus, jokojot latviešu valodā.

"Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija ļoti uzmanīgi seko līdzi visam, ko es saku koncertos. Tāpēc šodien es runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka es jokošu tikai latviski. Neuztraucieties tā, jums blakus sēž krievi, viņi vispār nesaprot, kas te notiek, par ko viņi ir samaksājuši," koncertā publiku smīdināja Galkins.

Kā novēroja portāls Jauns.lv, uz koncertu, kas gana ātri tika izpārdots, bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Galkinam Latvijā paredzēti vairāki koncerti. Pirmais no tiem tika aizvadīts ceturtdien, bet Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, koncerts gaidāms arī 7. augustā.  Piektdien, 5. augustā, arī Liepājā, bet pēc tam - 12. un 13. augustā - Rojā un Rēzeknē.

Maksims Galkins un viņa sieva, Krievijas šovbiznesa zvaigzne Alla Pugačova ir pēdējo mēnešu viens no apspriestākajiem pāriem. Nosodot karu Ukrainā, ģimene pārcēlās uz Izraēlu.

Vasaru ģimenu pavada Jūrmalā, no kurienes plāno izbraukt uz priekšnesumiem gan Latvijas pilsētās, gan kaimiņvalstīs.

Iepriekš Pugačova žurnālistiem izteikusies, ka Krievijā atgriezīsies septembrī, jo bērniem tad sāksies skola.