Slavenības
2022. gada 2. jūlijs, 10:17

Viktorija Bekhema atklāj, ka pēc pirmā bērna piedzimšanas viņa piespiesta nosvērties TV tiešajā ēterā

Jauns.lv

Neilgi pēc pirmā bērna piedzimšanas modes dizainere Viktorija Bekhema bijusi spiesta nosvērties televīzijas tiešraidē un nesenā intervijā atsaukusi atmiņā šo gadījumu.

Viktorija Bekhema skarbi nokritizējusi Krisu Evansu par ideju nosvērt viņu televīzijas tiešajā ēterā neilgi pēc pirmā bērna laišanas pasaulē.

Bijusī “Spice Girls” dalībniece atcerējās piedalīšanos Krisa Evansa šovā “TFI Friday” 1999. gadā, kur ticis pajautāts, vai viņas svars pēc dēla Bruklina piedzimšanas ir “atgriezies normālā stāvoklī”.

foto: /Vida Press/ Vida Press
Viktorija trīs mēnešus pēc dzemdībām.

Par notikušo Viktorija izstāstījusi sarunā ar modes žurnāla “Vogue” Austrālijas izdevuma reportieri.

Četru bērnu mamma atceras, ka Kriss Evanss pasniedzis viņai svarus un burtiski piespiedis nosvērties pārraides tiešajā ēterā, lai pārliecinātos, ka viņa nemelo par savu straujo svara kritumu pēc dzemdībām.

foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press
Kriss Evanss 2020. gadā

Viktorija “Spice Girls” gados bija zināma kā stilīgākā grupas dalībniece un viņai bija iesauka “Posh Spice” (elegantā). Bijusī dziedātāja intervijā pastāstījusi arī to, ka slavas ziedu laikos viņai nācies dzirdēt arī daudz nievājošu palamu. Viņa saukta gan par “Eleganto cūciņu”, gan par “Eleganto skeletiņu”.

foto: CAMERA PRESS/Steve Bell / Vida Press
Viktorija un Deivids 1999. gada jūlijā, četrus mēnešus pēc dēla Bruklina nākšanas pasaulē.

“Un tad pirms daudziem gadiem es devos uz TV šovu pie Krisa Evansa, es tikko kā biju laidusi pasaulē Bruklinu un zaudējusi ļoti daudz svara,” atceras Viktorija.

foto: CAMERA PRESS/Steve Bell / Vida Press
Deivids un Viktorija ar četrus mēnešus veco dēlu Bruklinu.

“Tas bija arī manai mammai pēc grūtniecībām. Tas nenozīmē, ka tev ir ēšanas traucējumi.”

Dizaineres Viktorijas Bekhemas bērnības fotogrāfijas

gallery icon

“Bet viņš piespieda mani uzkāpt uz svariem un nosvērties. Vai jūs varat iedomāties, ka tagad kāds to varētu pieprasīt?”

Bijusī “Spice Girls” dalībniece intervijā runājusi arī par mediju apsēstību, kāda bijusi ar viņas figūras apspriešanu pēc tam, kad abi ar Deividu Bekhemu bija sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto.

Viktorijai Bekhemai 40

gallery icon

“Pēc tam, kad man bija piedzimis Bruklins, avīzes pirmajā lappusē bija attēls, kurā norādīts uz katru mana ķermeņa daļu, uz kuru man bija jākoncentrējas, lai zaudētu svaru.”

Viktorija nesen nonākusi diskusiju krustugunīs pēc tam, kad slavens spāņu šefpavārs pažēlojas, ka iedzīvojies bēdās slavenību kāzās Bekhemas “sarežģīto” vakariņu prasību dēļ.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon

Danijs Garsija pavēstījis, ka viņa “izmainījusi visu ēdienkarti” pēc tam, kad “Real Madrid” spēlētājs Serhio Ramoss bija salaulājies ar savu sievu.

foto: Everett Collection / Everett Collection/ Vida Press
Šefpavārs Danijs Garsija.

Jūnija sākumā šefpavārs Spānijas nacionālajā televīzijā izteicās: “Tas bija ļoti dīvaini. Viktorija Bekhema izmainīja visu ēdienkarti. Tas bija ļoti skumji, kad esi ielicis tik daudz pūļu, ne tikai es un mana komanda, bet arī līgava un līgavainis, lai radītu unikālu ēdienkarti banketam.”

“Viņas piedāvātā bija absolūti atšķirīga un balstīta tikai uz dārzeņiem.”

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon