foto: Vida Press
Slavenības izģērbjas! Arī viņi savus pikantos foto atrāda "OnlyFans"
Slavenības
2022. gada 2. jūlijs, 06:11

Slavenības izģērbjas! Arī viņi savus pikantos foto atrāda "OnlyFans"

Žurnāls "Kas Jauns"

Sociālais tīkls "OnlyFans" iemantoja popularitāti, kad to 2020. gadā mūziķe Bejonse pieminēja vienā no saviem Megan Thee Stallion dziesmas "Savage" remiksiem. Vēl vairāk, kad 2021. gadā platformas īpašnieki paziņoja, ka sociālajā tīklā tiks aizliegts seksuālas dabas saturs. Tieši tas, kas ir "OnlyFans" galvenā tematika!

Tomēr bizness ir bizness, lēmums tika atcelts, un par šī īpatnējā, seksuālās iedabas tīmekļa lietotājiem ir kļuvušas pat slavenības.

Sekssimbola renesanse

Bijusī seriāla "Pludmales patruļa" aktrise Karmena Elektra "OnlyFans" platformai pievienojās šī gada maijā – pēc savas apaļās 50 gadu jubilejas.

Bijusī "Pludmales patruļas" zvaigzne Karmena Elektra dzīvē un uz skatuves

gallery icon

Kā apgalvo 90. gadu sekssimbols, šis esot viņas mēģinājums nākamajā pusgadsimta periodā atkal uzrunāt fanus un “sākt jaunu, svinīgu savas dzīves daļu”.

Visas foršās lietas

Modele, aktrise, bijusī striptīza dejotāja Ambera Rouza "OnlyFans" lieto jau divus gadus.

Amberas Rouzas kuplais dekoltē

Modeles Amberas Rouzas kuplais dekoltē.

gallery icon

Šī platforma “ļauj atgriezties pie saknēm”: “Pats galvenais ir tas, ka varu ar savu ķermeni darīt, ko vien vēlos. Vienmēr esmu runājusi par ķermeņa pozitīvismu un to, ka sievietēm jāļauj zīdaini barot ar krūti publiski. Manuprāt, krūtis nav nekas īpašs, es "OnlyFans" krūtis rādu visas dienas garumā. Krūtis, dibens, tverka dejas – visas foršās lietas. Vagīnu atstāšu vīram, bet viss pārējais – godīga spēle.”

Krāpniece

Aktrises Bellas Tornas kino karjera nav tik ienesīga kā viņas "OnlyFans" konts.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Bella Torna.

Pirms diviem gadiem pievienojoties sociālajai platformai, viņa nedēļas laikā nopelnīja divus miljonus dolāru, tostarp –  vienu miljonu jau pirmajā dienā. Viņas konts izraisīja arī zināmas pretrunas seksa pakalpojumu sniedzēju vidū, kuri neesošā erotiskā satura dēļ viņas maksas kontu dēvēja par krāpšanos. Torna atvainojās un savu kontu piedāvā bezmaksas apskatei.

No klientes par uzņēmēju

Mūziķe Cardi B, atšķirībā no aktrises Bellas Tornas, pievienojoties "OnlyFans" saturam, visus brīdināja, ka aiz šī 9,99 ASV dolāru abonementa neslēpsies seksuāla rakstura saturs.

Repere Cardi B

gallery icon

"Lai visiem viss būtu skaidrs – es nerādīšu ne savas krūtis, ne pēcpusi, te būs saturs par manu ikdienas dzīvi. Kā nekā jūs esat ziņkārīgi.” Acīmredzot viņai tas ir iepaticies, un Cardi B ir kļuvusi par "Playboy" topošās platformas "Centerfold" (burtisks "OnlyFans" konkurents) vienu no īpašniecēm.

Līderis

Reperis Tyga, kurš vairāk ir pazīstams ar to, ka ir bijis Kardašjanu ģimenes locekles Kailijas Dženeres bijušais vīrietis, skaitās viens no labāk pelnošajiem "OnlyFans" lietotājiem.

Reperis Tyga juvelierizstrādājumu veikalā

Reperis Tyga ir 2 miljonus dolāru vērta kapitāla īpašnieks. Nesen mūziķis ar pavadošo svītu devies uz juvelierizstrādājumu veikalu Ņujorkā, kur ...

gallery icon

Viņš par 20 dolāriem mēnesī te ir demonstrējis fotogrāfijas un video no ballītēm, kur piedalās kailas sievietes. Viņa ienākumi esot bijuši tik labi, ka 2021. gada vasarā reperis prezentēja konkurējošu platformu "Myystar" ar tikai un vienīgi seksuālas dabas saturu.

Pēcpuse un pēdas

Arī bijusī striptīzdejotāja un TV šovu zvaigzne Blac Chyna, protams, lieto "OnlyFans" platformu un, kā tiek vēstīts, ar pēdu fetiša foto un video te mēnesī nopelna ap 20 miljoniem dolāru. Protams, saturu veido arī viss par un ap viņas ievērojamā izmēra pēcpusi.

Blac Chyna un viņas milzu dupsis

gallery icon

Nekaitīgas bildītes

Supermodeles Keitas Mosas mazā māsa Lotija jau iepriekš ir tiešsaistē pārdevusi savus kailfoto, bet kopš 2021. gada viņa to dara platformā "OnlyFans".

foto: Timmie / SplashNews.com/ Vida Press
Lotija Mosa.

“Es tikai uzņemu jautras bildītes, tādas, ko ikviena sūtītu savam vīrietim. Tas ir normāli, nekaitīgi un nevienam nedara pāri,” viņa pārliecina sevi un citus. Pieeja viņas kontam ir bezmaksas, bet tiem, kuri vēlas VIP saturu ar “neierobežotām sarunām” un “apakšveļas iegādi”, esot jāmaksā 100 dolāri.

No bērnu zvaigznes par erotisko zvaigzni

Bijusī bērnu zvaigzne Ārons Kārters "OnlyFans" pievienojās jau 2020. gadu sākumā un par 15 dolāriem mēnesī saviem abonentiem sola privātu, erotisku saturu. Nav zināms, vai solījums ir turēts, bet 58 tūkstoši fanu viņam tur jau ir.

foto: Kcr/Shutterstock/ Vida Press
Ārons Kārters.