foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - Dumidora noslēpumi, biogrāfisks trilleris un izmeklēšanas drāma
Kadrs no filmas "Fantastiskās būtnes: Dumidora noslēpumi".
TV
2022. gada 14. jūnijs, 18:10

Nedēļas jaunumi "Tet+" - Dumidora noslēpumi, biogrāfisks trilleris un izmeklēšanas drāma

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet piedzīvojumu filmu "Fantastiskās būtnes: Dumidora noslēpumi", biogrāfisku darbu "Tumšie ūdeņi" un izmeklēšanas seriālu "Dalgliešs".

Kādi ir Dumidora noslēpumi?

Profesors Baltuss Dumidors zina, ka bīstamais tumšais burvis Gelerts Grindelvalds plāno pārņemt burvju pasauli.

Nespējot viņu apturēt viens pats, viņš uztic magizoologam Tritonam Skamanderam vadīt bezbailīgu burvja, raganas un kāda drosmīga maiznieka komandu bīstamā misijā, kur viņi sastopas ar senām un jaunām būtnēm un iekļūst sadursmēs ar Grindelvalda pieaugošo sekotāju pulku. Cik ilgi Dumidors spēs turēties viņam pretī?

"Fantastiskās būtnes: Dumidora noslēpumi" ir trešā filma "Fantastisko būtņu" sāgā, kuras pasauli, kā zināms, radījusi rakstniece Dž. K. Roulinga. Un "Fantastiskās būtnes" savus piedzīvojumus veic tajā pašā pasaulē, kurā “dzīvo” arī burvis Harijs Poters un viņa draugi. Šī Roulingas radītā burvju pasaule aizsākās tālajā 1997. gadā, kad klajā nāca grāmata "Harijs Poters un Filozofu akmens".

Pagājis ceturtdaļgadsimts, sarakstīts lērums grāmatu, radīts ne mazums videospēļu, pat luga un izklaižu parks. Bet filmu šajā sāgā ir jau vienpadsmit – un "Fantastiskās būtnes: Dumidora noslēpumi" ir pagaidām beidzamā. Runā arī, ka būšot vēl vismaz divas!

Filmu "Fantastiskās būtnes: Dumidora noslēpumi" ("Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore") skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Tumšie ūdeņi

Korporāciju aizstāvības advokāts iesaistās lietā pret ķimikāliju rūpnīcu, kas gadiem ilgi radījusi piesārņojumu.

Biogrāfiskajā trillerī "Tumšie ūdeņi" ("Dark Waters") pulcēts ne mazums Holivudas zvaigžņu – tajā spēlē Anna Heteveja, Marks Rafalo, Tims Robinss, Bils Pulmans.

Biogrāfisko drāmu, kas balstīta uz patiesiem notikumiem, skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Noslēpumaini stāsti un noziegumi

"Dalgliešs" ("Dalgliesh") ir krimināldrāma sešās sērijās.

Seriālā adaptēti vairāki P. D. Džeimsa populārie romāni, kurus caurvij noslēpumaini stāsti, noziegumi un tiem sekojošās izmeklēšanas. Kino darba stāsts norisinās 20. gadsimta 70. gados Anglijā, un galvenā loma tajā ir atvēlēta pilna laika izmeklētājam Adamam Dalgliešam. Viņš brīvajā laikā ir dzejnieks, kurš joprojām sēro par sievas nāvi. Adams ir nepārspējams sarežģītu slepkavību izmeklētājs, kurās ir vairāki aizdomās turamie un daudz iesaistīto.

Seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.