Slavenības
2022. gada 14. jūnijs, 14:44

Idriss Elba bijis uz sarunām par Džeimsa Bonda lomu

Jauns.lv

Idriss Elba, seriālu “Luther” un “The Wire” zvaigzne, jau atkal ir viens no aktieriem, kurš tiek aicināts aizstāt Danielu Kreigu un kļūt par jauno superaģentu Džeimsu Bondu.

Tiek ziņots, ka Londonā dzīvojošais aktieris bijis uz sarunu ar franšīzes producentiem pēc tam, kad jaunākie tirgus pētījumu rezultāti apliecinājuši, ka šis aktieris būtu piemērots ikoniskajai Bonda lomai, nevis ļaundara atveidojumam, kā reiz tika uzskatīts.

Idriss Elba ar sievu Sabrinu

gallery icon
23

Daniels Kreigs nolēma aiziet no Džeimsa Bonda lomas, kad bija šo varoni uz ekrāniem atveidojis piecās filmās. Viņa pēdējā Bonda filma ir 2021. gadā pirmizrādi piedzīvojusī “No Time To Die”. Savukārt aģenta 007 lomā Daniels Kreigs debitēja 2006. gadā filmā “Casino Royale”.

Pēc tam, kad Kreigs paziņoja par aiziet no Bonda lomas, franšīzes veidotāji uzsāka viņa pēcteča meklējumus. Taču atrast jaunu supervaroni nav viegls uzdevums.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

Par to, ka Elba varētu nomainīt Kreigu, kāds anonīms informators laikrakstam “The Sun” izteicies: “Jau ilgu laiku klīst runas, ka Idriss varētu spēlēt Džeimsa Bonda lomu nākamajās filmās, bet pērn tika apsvērta iespēja, ka viņš varētu atveidot nelieti šajā franšīzē.”

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon
74

“Taču tagad atkal parādījušās runas par to, ka viņš varētu atveidot galveno lomu, jo pēc slepenas tirgus datu izpētes producenti sapratuši, cik populārs viņš būtu,” paturpinājis vārdā nenosauktais informators. “Viņš ierindojās ļoti augstu daudzveidīgo filmu mīļotāju respondentu grupā, kas tika uzaicināta piedalīties aptaujā. Viņi negribēja Idrisu redzēt kā ienaidnieku - viņi vēlas viņu redzēt kā varoni.”

Džeimsa Bonda jaunās filmas "No Time To Die" pirmizrāde Londonā

Karaliskā ģimene un Holivudas zvaigznes vakar pulcējās Londonā, kur notika jaunās Džeimsa Bonda filmas “No Time To Die” pirmizrāde.

gallery icon
33

Citi populāri kandidāti, kas varētu kļūt par izdomāto aģentu 007, ir “Supermena” atveidotājs Henrijs Kavils, Redžs Džīns Peidžs no “Bridžertonas”, kā arī Čivetels Edžiofors, Aidans Tērners un Toms Hārdijs.

Datorgrafiķi joko par nākamo Bondu

gallery icon
15

Interesanti, ka kompānijas “Eon Productions” līdzīpašniece un Džeimsa Bonda franšīzes producente Barbara Brokoli, seriāla sākotnējā producenta Alberta R. Brokoli meita, nesen atklāja, ka Elbas vārds patiešām ir izskanējis diskusijās par Kreiga pēcteci.

Džeimsu Bondu atveidojuši:

gallery icon
6

Viesojoties podkāstā “Deadline’s Crew Call” šā gada janvārī, viņa teica: “Mēs zinām Idrisu, mēs ar viņu esam draugi, un viņš ir lielisks aktieris.”