Slavenības
2022. gada 28. maijs, 07:07

Britnija Spīrsa neatmet cerību vēlreiz kļūt par māti

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa nav pametusi cerību, ka pēc piedzīvotā spontānā aborta viņai tomēr nākotnē būs vēl viens bērns.

Britnija Spīrsa ir apņēmības pilna nepadoties un īstenot savu sapni par kopīgu bērnu ar savu līgavaini Semu Asghari.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon
86

40 gadus vecā dziedātāja pirms mēneša atklāja, ka ir stāvoklī ar savu trešo bērnu un nekavējoties par to paziņoja saviem soctīklu sekotājiem. Viņa jau tik sen bija ilgojusies pēc pirmā kopīgā bērna ar Semu.

Diemžēl mēneša sākumā dziedātāja nāca klajā ar skumju paziņojumu par to, ka ir piedzīvojusi spontāno abortu un zaudējusi mazuli, par kuru pieteikšanos tā priecājās.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Savā “Instagram” blogā dziedātāja vēstīja: “Ar visdziļākajām skumjām mums ir jāpaziņo, ka mēs esam zaudējuši mūsu brīnumaino bērniņu pašā grūtniecības sākumā.”

“Tas ir postošs laiks ikvienam vecākam.” Viņa arīdzan atzina, ka, iespējams, būtu bijis labāk nogaidīt pirms jaunumu paziņošanas publikai, bet pāris tik ļoti priecājies, ka vēlējies dalīties ar labajām ziņām.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

“Mūsu mīlestība vienam pret otru ir mūsu spēks,” rakstīja popzvaigzne, piebilstot, ka turpinās centienus tikt pie ģimenes pieauguma.

“Mēs esam pateicīgi par jūsu atbalstu, lūdzam privātumu šajā grūtajā laikā,” savu skumjo paziņojumu noslēdza popzvaigzne.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Tagad, kad pirmās sirdssāpes ir nedaudz pierimušas, Britnija esot noskaņota cerīgi un ar ticību raugoties nākotnē. Kāds vārdā nenosaukts paziņa norādījis, ka dziedātāja ir apņēmības pilna kļūt par māti Sema bērnam.

Britnija, kura ir mamma Šonam Prestonam (16) un Džeidenam Džeimsam (15), kuri nākuši pasaulē viņas laulībā ar dejotāju Kevinu Federlainu, ir apņēmusies pēc iespējas drīzāk palikt stāvoklī vēlreiz.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Paziņa žurnālam  “Closer” pastāstījis, ka dziedātāja viņam atklājusi to, ka “tā Britnija, kurai ir salauzta sirds, radusi mierinājumu domā, ka viņai var būt vēl viens bērns”.

“Viņa tagad velta visu uzmanību tam, lai sagatavotu savu ķermeni nākamajai grūtniecībai un cer, ka ilgi uz to nebūs jāgaida,” norādījis paziņa.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

“Viņa lūdz, lai sliktākais būtu palicis pagātnē un pēc visa, ko viņai nācies piedzīvot, viņi sagaidītu laimīgas beigas, un viņa jau nākamgad kļūtu par mammu.”

Par spontāno abortu dziedātāja paziņoja mēnesi pēc tam, kad bija pavēstījusi, ka ir mātes cerībās. Toreiz Britnija atzina, ka grūtniecību atklājusi pēc ceļojuma uz Maui salu, kad jutusi, ka ir pieņēmusies svarā. Draugs pajokojis, kā tā ir “ēdiena grūtniecība”, bet viņa uztaisījusi testu un tas izrādījies pozitīvs.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95

Par grūtniecību Britnija paziņoja pēc tam, kad 2021. gada novembrī tiesas ceļā tika izbeigta 13 gadus ilgā aizbildniecība. Visu šo gadu laikā tēvs kontrolēja dziedātājas radošo un privāto dzīvi. Viņš bija aizliedzis meitai precēties un radīt vēl kādu bērnu.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8