foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press
Britnija Spīrsa nāk klajā ar skumju paziņojumu: zaudējusi bērniņu, par kuru tā priecājās
Britnija Spīrsa un Sems Asghari.
Slavenības
2022. gada 15. maijs, 00:26

Britnija Spīrsa nāk klajā ar skumju paziņojumu: zaudējusi bērniņu, par kuru tā priecājās

Jauns.lv

Mēnesi pēc priecīgo jaunumu paziņošanas, ka ir sava trešā bērna gaidībās, amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa nākusi klajā ar skumjām vēstīm, ka piedzīvojusi spontāno abortu.

Kā viņa vēsta sociālajā vietnē "Instagram", bērniņš zaudēts pašā grūtniecības sākumā. "Ar visdziļākajām skumjām mums ir jāpaziņo, ka mēs esam zaudējuši mūsu brīnumaino bērniņu pašā grūtniecības sākumā. Tas ir postošs laiks ikvienam vecākam."

Viņa atzīst, ka, iespējams, būtu bijis labāk nogaidīt pirms jaunumu paziņošanas publikai, bet pāris bijis tik priecīgs, ka vēlējies dalīties ar labajām ziņām.

"Mūsu mīlestība vienam pret otru ir mūsu spēks," raksta popzvaigzne, piebilstot, ka turpinās centienus tikt pie ģimenes pieauguma.

"Mēs esam pateicīgi par jūsu atbalstu, lūdzam privātumu šajā grūtajā laikā," raksta Spīrsa.

11.aprīlī ar tobrīd priecīgajiem jaunumiem dziedātāja dalījās "Instagram" ievietotā paziņojumā, kurā minēja, ka grūtniecības testu veikusi pēc tam, kad partneris Sems Asghari viņu ķircinājis par to, ka viņa ir "ēdiena stāvoklī".

"Tā nu es saņēmu grūtniecības testu... un uhhhhh nu... Man būs bērns," viņa rakstīja. "Pēc 4 dienām man iestājās mazliet lielāka ēdiena grūtniecība."

Pagājušā gada novembrī pēc tiesas sprieduma beidzot beidzās pretrunīgi vērtētā Britnijas aizbildniecība, kas 13 gadus kontrolēja viņas personīgās un finanšu lietas.

Britnija tiesā bija teikusi, ka vēlas apprecēties un kopā ar Asghari dzemdēt bērnu, taču apgalvoja, ka viņai nav atļauts to darīt. Tāpat viņai likts izmantot izsargāšanās līdzekļus.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon
86

Viņa arī sacīja, ka pret savu gribu bijusi spiesta lietot medikamentus.

Spīrsai jau divi bērni - Šons un Džeidens kopā ar bijušo vīru Kevinu Federlainu.